sábado, 31 de diciembre de 2011

Gott nytt år!

Tjejerna ordnade kalas med alla kramdjur-barn och virkade tårta! De började sjunga vi gratulerar och gott nytt år! Klänningen Milena har på sig kommer från http://frokenfrack.blogspot.com/ och tårtan från http://lillaanka.blogspot.com/. Har man vänner så saknar man inget, och det har jag!
Tack för eras fina vänskap och önskar alla "the best year ever", 10 minuter mot 2012, skål!

lunes, 19 de diciembre de 2011

Tjuvtitt

Tyvärr är jag nästan aldrig på dator nu, har mycket att göra i skolan. Men jag tänker ofta på alla mina bloggvänner och sykompisar där ute. Önskar er en trevlig jul och ett gott nytt år med bilder av kollektionen som jag presenterade sist i skolan.
Kollektionen är en baddräcktkollektion som handlar om längtan, motsatser och bortglömda små saker. Samtalet i köket när min goaste vän My kom från Uppsala bara för att träffa oss, är lilla frön som växte här. Sen rittade jag med pennor som kom också därifrån, tack fina Yttermyrskan för allt och mer!



Skriver vad det står där: "Resan är längtan"
LÄNGTAN: Det är inte resmål som är viktigt utan vägen dit.
MINNE: Åh vad neonskyltarna lockar genom fönstret!
Uppe på tåget i rasande fart, kommer jag aldrig att veta vad där inne finns, men känslan lever kvar!
Detta var bara en tecknings övning, men man har lagt sin själ i, och jag tycker det är ganska mej, vad tycks?

sábado, 3 de diciembre de 2011

Du kära snickerbo...

...vad jag är kär i dig!
Här sitter jag i lung och ro med min symaskin och efter long time no see (sew), har jag sytt en skjorta som är tänkt till en 3-4 åring, en busunge på julafton. Så juligt och roligt, ska det va´, Emil är jo bäst!


Jag har en sådan stor press/stress på skolan att jag syr inte alls, men tycker att julen är den tiden som jag kan inte motstå, när det gäller skapande, också kanske blir det en julmarknad som jag ska va´ med.