lunes, 26 de marzo de 2012

Grupparbetet


Häromdagen presenterade vi i skolan vår grupparbete. Här ser ni mina tre kompisar och jag på redovisningen. Uppgiften var att skapa en spektakulär bärbär kreation.Vi kalade oss THE TRANSFORMERS TEAM och skapade en enkel, funtionell och bärbär outfit. Spektakulär i sin egen enkelhet. Man kan ha det på olika sätt, bara bära klänningen för sig själv eller med de olika avtagvara delar, som  kan också bäras på massa olika sätt, enligt känslan och tillfället. Man får bland annat, en sjalkrage, ingen krage alls, en jättestor krage med slag och en twistad, draperad, och asimetrisk väst. Inspiration kom från smartaste Japan, of course!


Teckningen är en "lager på lager" som man kan blädra upp och se olika looks av samma outfit, vi kallade detta en "one out of many, one dress"


Vissar en av mina kompisars kreation, baserat på "Den osyndliga barnet" från Mummintrollet.
Förresten hade jag på mig idag min Rino klänning som jag älskar.
 Tack snälla Carina för den!

domingo, 18 de marzo de 2012

Inspiration



Vi har varit på Landskrona Museum och tappat hakan  när vi såg Bea Szenfelds konstnärliga haute paper kollektion "Sur La plage". Tjejerna och jag är fortfarande papyrogalna, imponerade och stuma av beundran. Låter bilderna talar för sig själva.