martes, 31 de agosto de 2010

Blandat och smått.....

En lite pytelite lapptäckinspirerat örngot till vagnet eller vaggan, första gång men inte sist, jag har klipt lappar som bara den och nu är en större projekt på G.



Tre mobilfodraler, till kompisar och vänner.


Och en liten omlottsjkorta, som jag tyckte att det var jättekul att sy, strl 62, har redan hittat ägare.

viernes, 27 de agosto de 2010

Glad att ge..., och glag att få!!!!!!!!!!!

(Man ger....)
(Och man får...)


Och så här fint var det på brevlådan när jag kom från Spanien! Bizen, en gammal syvänn, skickade den underbara väskan med africanska rutor och jag är jag helt sålt, (bilden är inte alls rättvis heller, mobilen tar inte bra foto) och så fina disktrasar t.o.m. fick jag! Hon är helt unik och kreativ, och Carpe diem, eller Bizen design är hennes signatur, det finns så mycket att se där inne!


TACK snälla Birgit, vilken tur att vi hittade varandra från circa ett år!!!!!!!

miércoles, 25 de agosto de 2010

Tillbaks... Borta bra men hemma bäst!!!!!!!!!!!!

Urtrötta tjejer kommer tillbaka efter nästan en månnads värme, men vi är glada med lite kylan, hemma är ju bäst!!!!!!!!!!! Oj vad min väska är tung, tyg, tyg, tyg.....

domingo, 8 de agosto de 2010

Made by mama vill bara vara på stranden



Jag ber Dalila ta på sig badkläder men hon vill ha mammas klänning, me happy!!!!! :o))))))))))

lunes, 2 de agosto de 2010

"Caperucita Roja"...

.. eller "Den rödluva" var min allra favorit när jag var liten. Klänningen ska ges som present till en liten flicka i Spanien, där är inte pippi så populär som henne, fast Milena säger att klänningen är till henne! Nu har hon blivit extraförtjust till mammas klänningar, så mycket ville jag inte heller! *smiler :))))
Jag köpte boken på spanska och läser till mina barn på alla språk de kan.

Tygerna kommer från S&S och det fina blommiga från retrostuff gömmor. Från henne kommer också massor av inspiration och allt annat. Tack!!!!!!!!!!