martes, 19 de mayo de 2009

Mi primera pieza

Den här är min allra första plägg, älskar tyget som hittades på loppis, var det vara en meter, men det räkte till de 2 tössorna, de är smalla, tack vore god.

En mi primer intento de coser, salió esta saya para kiki, campana, con tela de algodón y motivo de charles chaplin, bonita combinacion de colores, no fue muy dificil, pero tampoco jamón, la máquina era nueva y se me encasqueto de mala manera, hasta q la entré en caja. Ahora esta cortada la de la mili, idem. el próximo reto un vestido, tenemos unas telas bellas, todo colores vivos veraniegos. Adelante!!!!

4 comentarios:

Strumpetossa dijo...

Hej, kul att du hittat min blogg, har nu även lagt till dig i min blogglista. Vilken söt kjol, tufft tyg och såg att den passade jättefint på. ;)

Aleisa dijo...

Tack för det, det var på lopis jag hittade den underbar tyg, och ja, efter några tur på olika blog v ågade jag att sy mitt allra första plägg. NU är det bara att försätta!!!!

Ett Tu Tre dijo...

Vad roligt att läsa i din blogg. Tyget du hittade på loppis använde jag när jag sydde en sminkväska på syslöjden när jag gick i sjuan eller åttan - och det är 20 år sedan nu.

Ozas Pysselverkstad dijo...

Oj vad härligt. Det här tyget sydde jag något av minns inte vad men det var i syslöjden på det glada 80-talet. Vilka minnen!