sábado, 4 de septiembre de 2010

Med hjärtat!Jag har haft det jättemysigt med Tildaboken på spanska och börjat med det enklaste man kan göra. Är så glad att denna gång gick det inte åt skogen som då hände med amigurumisar. Nu är änglarna, kaniner och andra fina grejer i horisonten. Dessa hjärtan luktar lavendel, och har en nytt etikett, den heter Mila och Dalila, den är vit och har texten i rosa-lila färg och den ska alla Tilda skapelser ha på sig, så att de inte har så svarta lappar som mina kläder, ett ljuvlig start på massa nya projekter. Har tillräckligt med nya ideér och roliga saker på G, men kan inte än berätta om dem.Jag tror att Mia från Kinoko, är min andra inspirationkälla efter Tone Finnanger, förstås. Hon skickade oss fyra söta små lavendelhjärtan i julas och jag blev helt sålt. Tack Mia, igen!
Kramar till er!

7 comentarios:

Helena dijo...

Supersöta!!! Å lavendel som doftar så gott:) Jag har lite torkad lavendel från i somras som har legat på vänt att få bli doftpåsar till lilla A:s klädskåp som är gammalt och luktar lite... Det är nog hög tid att ta tag i det nu:)

grønn dijo...

Søte hjerter! Gleder meg til å se hva mer du skal lage av de søte Tilda-prosjektene.

Fangoria dijo...

Ljuvliga!!

Mia dijo...

Åh så söta lavendelhjärtan med söta små namn. Jag vet att jag skrivit det tidigare men dina barn har så söta namn fina namn till söta barn och vackra hjärtan.

LivSun dijo...

Olá!! Aqui é a sua nova amiga do Brasil, Lívia. Que lindas coisas vocês faz, querida!! Ainda mais pensando no bem estar do próximo e da natureza. Me encantaram os coracões de lavanda, eu também quero comprar um. =)

Um grande beijo e uma boa semana pra você.
PS.: Estarei na escola às quintas (jueves) de 1 às 2.30 da tarde.
Nos vemos. Hasta luego. =)

Aleisa dijo...

Livia: el corazaõ te sale gratis, es lo bueno de tener amigos, un beso grande, llámame.
Mia: roligt att du gillade dem.
tack alla ni för fina kommentarer, kram!

Jenny dijo...

Å vad fina! Jag håller på att torka åbrodd och malört mot pälsänger och mal, det blir perfekt att lägga dem i små hjärtan, så jag kommer nog att sy hjärtan jag med :-)