domingo, 14 de agosto de 2011

Höstfin eller sensommar kalas?
Ja, jag vet ... Jag vet att man borde sy mer höstigt men det måste jag göra sakta. Jag har precis kommit tillbaka från värmen och vägrar ändra chipsen i hjärnan. Älskar sommarklänningar och därför har jag tänkt mig det här klänning som en liten step by step mot hösten. Passar bra till en kalas kanske? Färgerna skulle inte ha varit så starka, men linnen kändes trist och jag började pigga upp det hela. Jag är en "spets och band" människa så där kör jag fri.  En sak som jag är säker på är att jag inte vill bara sy, utan jag vill helst skapa, därför låter jag tankarna gå fria och trivs medan jag syr. Upplevelse rekommenderas bara om man vill känna sig levande, det svåraste är att upprepa samma klänning (när någon beställer EXAKT), då är detta det tråkigaste och tungaste enligt mig.

5 comentarios:

Sandra -Vildkatten dijo...

Superfin klänning och helt underbar modell. den inbjuder verkligen till att leka med tyger och band

finnkids dijo...

Härlig klänning och så unik, det är din stil! :-). Jag gillar heller inte att sy exakt likadana klänningar, nej helst varje klänning helt olik den andra... :-)

finnkids dijo...

Hej igen! Snedslå ja tack: orange, den ljusare av de gröna, och brun, helst den ljusare. Om du har kvar vore jag jättetacksam att få någon rulle! Gult går också bra! :-). Tusen tack på förhand! :-)

Aleisa dijo...

TAck söta ni! Kristima jag mejlar dig igen vad som finns kvar. KRAM!

LustigLinda dijo...

haha det där med att det är trist när de vill ha exakt likadana känner jag igen ;-) Jag bara måste ändra på någon detalj, typ olika knappar eller nåt...

kramis