miércoles, 10 de marzo de 2010

JO, jag är här och jag syr......

......men behöver en liten uppehåll för det kändes utbränt utav kreativitet, så det är bättre att ta ett djup andetag och inte stressa. Min minsta tjej sover hela naten, och det gör jag också.


Och en glad besökare, min mamma, är här hos oss, och då leker vi mormor, mamma och barnbarn hela tiden. Solen tittar fram, helt underbart!

Jag letar efter nya ideér, gör ordning i mitt kök-syrum, tygskåpet som ni vet redan hur ser det ut, och så har jag köpt mig en docka, NOT BAD! Där ser ni mormor som leker designer och den söta morgonrocken som inte ärsytt av mig. Milena som har så fin smak, hittade de på loppis, och det verkar vara nysytt, har inga etiketer som jag vet.
ETT STORT TACK till alla ni som hälsar och tack för att ni frågar om min sylust. Tack för solens award som jag tror att jag tackar nej att skicka vidare, ni är alla värt.
Jag är strax tillbaks!!!!!!
KRAM så länge!

16 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Jeg har ikke glemt deg..*smiler*
Klem Fredrikke :o)

Aleisa dijo...

OCH inte jag glömmer dig, superfredde

KroKKoFin dijo...

Vilka fina bilder du lagt upp. Själv är jag så insnöad på sömnad just nu att jag helt glömmer att man kan ju lägga in lite vardagliga bilder på familjen också, och inte bara tyg och kläder. Känner ibland som dig också - att sylusten tryter - och då är det lika bra att ta ett steg tillbaka så inte lusten försvinner för alltid. Vi gör ju det för att det ska vara skoj och energigivande. Energitjuvar finns det ju gott om runtomkring oss i alla fall.

JuMel dijo...

Kul att se dig igen! Ta det lugnt och sy när du hinner och har lust så inte sylusten försvinner för alltid, det vore verkligen synd. Många kramar Mia

Anónimo dijo...

Fint inlägg!!

Mia dijo...

Trevligt att se dig igen. Mysigt med besök från mamma då förstår jag att du vill vara med henne så mycket som möjligt,när hon har rest så långt.

Du får ha en mysig dag med familjen
Kram Mia

SiriR dijo...

Så gøy å se bilde av deg:)

Kos deg masse med besøk av din mamma, og nyt alle gledene det innebærer:)

Sylysten kommer nok tilbake en dag skal du se!

Sender deg en klem:)

BiZen dijo...

Å, vad jag har saknat dig och undrat............NU förstår jag varför du inte varit här!
Så roligt att din mamma är på besök, vilken glädje för hela familjen. Passa på att umgås och ha trevligt och roligt tillsammans, symaskinerna väntar och vi också.Stor KRAM!!! //BiZen

Cilla dijo...

Oj så mycket vackert du gör!!
Tittar in för första gången och ville bara säga vilken trevlig blogg!!
Trevlig kväll!!
Kram Cilla

LillaBarn dijo...

Hej lilla gumman! Har saknat dina färgsprakande kreationer och glada inlägg. Hoppas du får tillbaks sylusten snart.
Jag ska till Fituna (tror jag) och till min mormor och morfar i Fisksätra. Vart nånstans bor du?? Hälsa mormor, hon ser så glad och trevlig ut på fotona!!

LillaBarn dijo...

Jag ska ta reda på adressen, men skicka bara något litet... Massor av kramar igen, Emilie

ps Spara lite snö och skicka med, vore kul för mina barn som aldrig sett snö. Max skulle nog bli livrädd, men Jade tyckte nog det vore kul!!!

Palven dijo...

Ta en dag isänder, njut av familjen. Nu när solen kommer kanske lusten att sy kommer tillbaka.

finnkids dijo...

Väldigt söt pyjamas eller morgonrock! Jag ska skicka mönstren åt dig, ska försöka rita av det i helgen! Ha en trevlig helg!

Helena dijo...

Vilka underbara bilder!!! Kul att se dig med din familj:) Måste ju kännas helt superhärligt att ha så långväga besök av sin mamma. Njut!!!!

Trevlig helg!

Kram Helena

SiriR dijo...

Hei igjen,
har sendt solskinnsawarden videre til deg, kikk forbi bloggen min en dag hvis du vil:)

Klem til deg:)

Anónimo dijo...

varfor inte:)