miércoles, 3 de marzo de 2010

We love FINNKIDS

Den här underbara klänning väntade på oss i brevlådan förra veckan. Finnkids och jag hittade varandra, och vi är glada för det. Först var det att jag ville en klänning i julas och köpte den på tradera. Kristina som sålde den hade ingen blog, men hon var så snäll att jag fick en klänning till lilla systern, och så bytes den mot nåt av mig.


Jag bett henne att kolla på min blogg och välja. Hon tyckte om de gröna tunikor som ni har redan sett, och jag ville ha nån överraskning så hon fick fria händer. Jag bara älskar resultaten och vill flera byte mer, hon är så duktig! Tack snälla du, inte bara för klänningar, som är alla helt underbara, men du vet att det är mycket mer du har gett mig.

7 comentarios:

SiriR dijo...

Hei Aleisa!
Hvordan går det med deg og sy lysten? Den kommer nok snart tilbake skal du se:)

Enda et fint bytte du har gjort! Du får si ifra hvis du har lyst til å bytte noe med meg en dag:)

Ha en fin dag!

Anónimo dijo...

Fin kjole! Håper sylysten snart er tilbake. Savner kreasjonene dine!

Aleisa dijo...

åh, tack ni mina norska underbara vänner, jag håller på men behöver fortfarande återhämta mig, jag trodde inte alls man kunde ha sådana perioder, saknar mig själv jag också. klem!

Helena dijo...

Åhhh vad avis jag blir...har sett denna hos Finnkids och den är ju så söööt. Vad kul!!! Skönt att höra att du inte skickat mönstret än. Jag var lite rädd att det kommit bort i posten. Det är verkligen ingen brådska och du är ju bara för underbart söt som vill sy något till min lilla tös:) Jag hade själv en period för inte allt för länge sen då jag tappade gnistan...kände mig helt urlakad och tom...men sen en dag fanns den bara där igen...lusten!!! Det får ta den tid det tar helt enkelt. Saknar dina underbara kreationer här...

Ta hand om dig!

Kramar Helena

KroKKoFin dijo...

Vill bjuda in dig för att titta på mitt senaste inlägg. Behöver råd och tips från er här ute i cybern...och få en lott till min tävling på köpet. Välkommen!

KroKKoFin dijo...

Tack för din ärliga kommentar om kläderna. Vill bara fråga dig några saker. Jag håller med om att många priser man ser här på bloggar och på Tradera är lite väl dyra, men samtidigt förstår jag VARFÖR de är dyra. Till skillnad från tex HM-kläder som är gjorda av barnarbetare och skeppade över halva jordklotet så är ju det vi sybloggare skapar gjort av vuxna västerlänningar som gjort sina tyginköp i nordiska butiker...och då vill man ju ha betalt därefter också. Men jag hade tänkt att en sådan tunika som på bilden överst kanske skulle kunna säljas för 229:- och tröjan under för 179:-. Hur låter det i dina öron? Och då menar jag sydd med overlockmaskin och allt. Jag är nog lite som dig nämligen; jag vill också gärna köpa billigt. Men ändå inte vilket skit som helst :-)

Mia dijo...

Hej hur går de i syverkstan det var länge sedan du skrev om något sytt. Klänningen är jättefin såg den hos finnkids.
Ville bara höra hur de var.
Kram Mia