miércoles, 24 de noviembre de 2010

Sommarens UFO....

...blir julklapp. Ja, fel season jag vet, men vad säger man till sin tjej när hon svarar sådär till frågan: Vad vill du ha för julklapp? "-Eh, mamma, du vet, den sessaklänning som du har inte gjort från länge, länge, länge sen..."

Tyget och det söta blommiga bandet köpte farmor i Amerika, och alla fyra kusiner ska ha samma klänning. Jag är inte kär i rosafärg och prinsessor, men... jag är mamma!


Och det sämsta av allt, är att lillasystern har börjat med samma period, så hon gå runtomkring hela huset med en sådan Lindexklänning och vad säger man? God bye Pippi! Prinsessigt värre!


Fattar inte vad som har hänt!

10 comentarios:

JuMel dijo...

Vilken söt och prinsessig klänning och dotter!:)

katta dijo...

Åh så söt klänning:) Jag har samma problem hemma, rosa, rosa,rosa... Precis samma lindexklänning har vi;) Men din lilla tjej är ju världens sötaste prinsessa iallafall

mynta dijo...

Ja hon är verkligen en söt liten prinsessa din dotter! Hon blir säkert överlycklig när hon öppnar sitt paket och får se den fina rosa klänningen. Lyckos din dotter hälsar min 9-åring!

Lilla Anka dijo...

Åååå, rosa!!!! Jag är inte heller särskilt rosa, men det är bara för underbart med små flickor som bara älskar rosa. Hur blir det så?????????????? Vilken söt prinsessa hon är din lilla! Låt henne vara "sessa". En dag kanske hon kommer på att hon bara vill ha svart! Passa på att njuta!

retrostuff dijo...

:) det prinsessiga går över i 7-8-årsåldern. Då inträder stora ”skämsåldern”. Fast det är rätt kul att sy prinsessigt... och din klänningen blev ju jättegullig!
(Disa fick en hemsk klänning av någon, det stod ”keep away from fire” i den gräsliga syntetklänningen med rysch och pysch.)

TRI o MAR dijo...

Förstår hur du menar men visst är den söt! Ja, vad gör man inte för sina barn....Just nu frågar Tristan efter pirat dräkt och det är inte vad jag är sugen på att sy just nu...

Aleisa dijo...

hahaha, MY, jag kan tänka mig vilken ful klänning var den!, fast den älskade hon säkert. Jag fick smocklektioner av dig, så det gäller att öva till nästa sommaren. Men rosa då? Frans och molnmössan, jag bara skrattar ihjäll när jag ser honom!

finnkids dijo...

Söt och gullig klänning! Lyckligtvis har mina döttrar inte kommit i princessåldern än men det kommer säkert snart. Den äldre hade en rosa period i somras men det har gått över nu som tur!! Nu har den äldre t o m klätt sig i kläder sydda av mig! Ska maila dig och berätta om mina idéer och planer för försäljning av mina kläder!Känns spännande än så länge!

Gunilla dijo...

Ljuvliga klänningar - framförallt den du själv sytt!

Aleisa dijo...

TAck, snälla ni, jag vill att det ska gå över!