jueves, 9 de diciembre de 2010

Barnsligt värre...

Så har en av mina kompisar som beställde provat klänningen på sin lilla och den var för stor. Hon ville ha en likadan, men jag gav mig på lite experimenter och kommit med en lite annorlunda modell. Eftersom jag inte ville  mysslycka denna gång med strl, satt jag satin snörre på halsen, och kolla vilka söta ansikter, :).


Tjejen är bara ett år gammal, så hon kommer säkert att äslka detta.Är inne på en denimperiod, fast detta söta tyget är inte denim utan smårutigt i samma färger som denim, så den ger bara en "denim känsla", men är len och mjuk, och 100 % bomull.
Volanger är jag inte alls förtjust i, kanske för att det är så 80-talet och jag har inte kommit in på det, (peppar-peppar ta i trä), men jag testade lite och halverade volanger i framsidan och jag tycker det blev jättetjusigt.

8 comentarios:

TRI o MAR dijo...

Himmel så söt!! DU får då verkligen till det i dina kombinationer!!

grønn dijo...

SØT!!

katta dijo...

Jättefin, hur gulligt som helst med de söta små ansiktena :)

mynta dijo...

Wow så fin! Jättefiffigt med knapparna som borde passa en ettåring perfekt. Kul detalj!

Ozas Pysselverkstad dijo...

Dina klänningar är verkligen sagolika. Jag kan mycket väl virka kronor till dina tjejer om du syr något åt mina men jag vet inte riktigt om jag hinner innan jul.

finnkids dijo...

Aleisa, denna är ju hur söt som helst! Coola knappar, blir säkert flickan förtjust i! Volanger gillar jag inte heller, det får människor att se så breda ut... :-o. På denna klänning gör volangen den inte sämre heller! Men går ju utan volang också... :-) En ärlig kommentar! Ha en trevlig helg!

Aleisa dijo...

Hej Kristina, jag håller med, hihihi, men ettåringar gillar säkert att dansa rund och sånt, fast hade varit jag, aldrig volang inte ens halva!

JuMel dijo...

Söt klänning! Jag är minsann inte direkt någon volang älskare men på barn kläder är det sött och på den här klänningen tycker jag volangen blev en söt detalj som gör den lite annorlunda.