miércoles, 16 de febrero de 2011

Överräskning!

Jag lagt två klänningar på Epla.no, för några veckor sen, och idag damp ett mejl med orderbekäftelsen och ytterligare Paypal betalning, jag blev jätteglad! Nu ska jag påfylla min norska butiken och göra likadan med min Etsy.com. Kul tycker jag! Man ska ju försöka på olika ställe, fast jag måste erkänna att tradera.com har inte varit så bra när det gäller priser för mig, så jag avstår mig för att sälja där.

7 comentarios:

Re-dizain dijo...

Grattis:) Det är bara att leta nya kanaler hela tiden...Jättekul tycker jag och är glad för dig skull:)

Åsa Tidqvist dijo...

Grattis, vad roligt arr du säljer så bra!

Aleisa dijo...

nej, nej, inte så bra Åsa, faktikst det är bara att jag sålde väldig lite att nu bli man glad för det lilla minsta, kram!

Lilla NovaK dijo...

Kul att norge har upptäckt Made by Mama! Du kommer att göra succé!!

finnkids dijo...

Vad kul att du sålt på Epla! Och du känn ingen stress att maila mig! Maila om du orkar och hinner! Ett mail är kul men inget måste! :-)Hoppas det går bra med de prickiga flickorna!

retrostuff dijo...

Vad kul! Grattis! Många bäckar små...

Aleisa dijo...

Ja, och vi vet alla hur svårt är att sälja handarbete, så jag bara blir glad för mig(just när jag har sjuka barn, kanske) och tipsar en kanal till, fast man vet hur tufft det är, ingenting man kan leva av. Hobby är ordet, som förklarar det bäst. Vi gör det för vi tycker det är kul, punkt slut.
Flickorna mår bra, eller lite bättre, men fy vad jag är trött att vara bara hemma!
KRAM!