martes, 26 de abril de 2011

Glada soliga dagar..


...har vi haft i Skåne. Precis som om sommaren har kommit för tidigt men vill stanna kvar. Hoppas, hoppas, hoppas! Tjejerna har varit på stranden i tre dagar i rad, och solen har varit bästa kompis. Lite leksaker får man ta med sig när det är långt man ska vistas där. Vi gjorde ett byte med Anna Hensengård genom FBgrouppen Hempysslat till salu. Vi fick sötaste fika med virkade saker och de ska få mössor och lite annat. TACK Anna!


OBS: Den stora princesstårta är gjort av mig, Milena fick det i födelsedags present för ett år sen (tiden går så himla fort!). Den underbara klänningen är köpt i Denmark av Freoli, (två systrar som sydde med mormor, sen jobbat på NOA NOA och till slut startat sitt eget märke). Älskar deras fräsha och unika design och att de var precis som vi för några år sen, väldigt inspirerande berättelse deras startaegetresa.

4 comentarios:

Carro/mysigtdesign dijo...

Underbara bilder. Klänningen är ljuvlig.

BiZen dijo...

Vilken härlig, underbar och solig påsk ni haft, precis som vi!
Klänningen är nåt alldeles extra, så söt!
Ha en fortsatt fin vecka, vännen!
Kram //BiZen

retrostuff dijo...

Åh, så härligt att kunna gå till stranden! I Uppsala är det långt till havet, Fyrisån gills liksom inte. Till Mälaren kan man ju ta sig men det gills liksom inte heller. Klänningen är verkligen urfin.

Aleisa dijo...

Ja, My, du får komma hit igen! Visst är havet allt som man behäver för att vara glad, och solen men det hörs till.
Carro, Bizen ni är så goa! Härliga vänner man har!