miércoles, 6 de julio de 2011

Tack igen...

till Annica från lillaanka.blogspot.com, som kom hem igår och det var som lilla julafton mitt i sommaren. Jag fick en princesstårta, virkade i stoooooooooooooooor format, dvs som en riktigt tårta, och jag undrar hur många dagar tog att virka den. Tack snälla du, för en så fin födelsedags present, verkligen en underbar tårta, som jag bara äslkaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!Eftersom hon vet precis vad mina flickor gillar kom hon med de två otroligt fina pippiklänningar, det var faktiskt inga problem att ta på sig dem, men sen hade inte lilla syster bästa humör för livebilder, så det får det vara en annan dag. Två kepsar som ska inbyggas i soliga Spanien imorgon, fick vi med! Hallå, så mycket fint! Tack, tack, tack!Jag har skickat iväg många paketer, hihihi, hoppas jag gör er glada för det med att dela med sig, och få lika mycket i karman, är min enda och äkta melodi!Klänningar här nere åker till hemliga ställe, då får vi se när de har kommit fram, vem är mottagarna. Me likes a lot! Nu ska säga PAUS och jag menar att ska stänna en månad i Barcelona, så bloggar därifrån men men mindre intensitet, måste njuta av min mamma, syster, och solen, och så är jag tillbaka med en intresting age, dvs, fortio, vet inte hur det ska kännas, men kanske har Heimlaga rätt.

6 comentarios:

my dijo...

40 känns ungefär som 17, eh, eller ungefär som 50, eller... ja, du fattar. Det känns ingenting, det är bara omgivningen som vill ha kalas ;). Njut av Barcelona!

BiZen dijo...

Önskar dig en underbar resa och fantastiska dagar där borta!
30-40 eller 50 spelar ingen roll, inombords är man 17 år i alla fall, bara kroppen som förändras!
Kram! //BiZen

katta dijo...

Jättegrattis!! Ålder är bara en siffra, har inget att göra med hur man känner sig:) Njut av din resa och födelsedag, när du kommer hem har du ännu ett paket som väntar. Kram Katta

Maria dijo...

Hej Aleisa!
Vilken härlig tårta! Fint att ta fram så fort man vill fira något. Nu skulle du bara ha en tårtbricka som jag gör till den=)
Om jag någongång kommer till dina trakter så hoppas jag att vi kan ses. JAg har aldrig varit i Skåne.

Tant Grön dijo...

Vilken härlig tårta!

Aleisa dijo...

haha, alla som tipsar om 40àrs impakt har redan gàtt genom?
Maria, klart vi ska tráffas! Jag vill ha dina fina brickor, mums!