domingo, 11 de septiembre de 2011

En annan syskonmatch...

Ibland syr man till två syskon men denna gång var det inte så, utan de två klänningar är syskon till varandra. Jag blev så förtjust till min sista klänning (den till vänster) att jag var bara tvungen att sy en likadan, och ändra lite grann, inte så mycket ändrades. Jag ville ju ha en liknande eller helst samma.
Första av dem hittade sin ägare av en slump, en otroligt berättelse, men sant är det! En av mina sykompisar Tess, med bloggen kottekott.blogspot.com, har en liten dotter som heter precis som min lilla syster, Alisabet. Mina föräldrar blandade ihop eras namn, och hon och hennes man blandede ihop namn från olika kulturer, det visste vi inte om, men när vi tog reda på att de heter precis likadan av olika anledningar, var vi så överräskade och glada över det, att det firades med en liten present som tjejen med finaste namn, lilla Alisabet (den enda som heter så i hela Sverige), uppskattade mycket och mamman med. Idag har jag suttit och sytt fyra kläningar och mera kommer, alla de följer med till en rolig projekt som är på G.,

5 comentarios:

retrostuff dijo...

Men så söta syskon! Vad häftigt med namnen också. Tror du är helt ensam i Sverige över ditt namn också. Ha en bra vecka.

Birgit dijo...

Fina klänningar som alltid!
Vilket fint namn det blev, gillar det verkligen!
Kram till dig vännen ! //BiZen

Lilla Anka dijo...

Så fina klänningar! Unika som alltid när du skapar! Precis som du själv: unik och underbar!
Kramar!!!!!

Fangoria dijo...

Supersöta syskonklänningar!!!! =) Väldigt vackert namn!

Popcorn dijo...

Åh, vilka fina klänningar! Love!