domingo, 21 de junio de 2009

Pienso y pienso que quiero hacer con esta tela tan bonita, me da lástima picarla, la tijera no deber'ia tocarla, pero las telas se compran para eso!!!! HAY que CORTAR!!!!

Funderar vad ska jag göra med den underbar tyg, synd att klippa tycker jag. Men värför köper man tyg? Klippa!!!!!!! eller hur?

5 comentarios:

anna dijo...

Underbart tyg!! Jag får hela tiden övertala mig själv att faktiskt använda mina fina tyger, det kommer ju nya hela tiden och de är roligare om de används ;-).
Klipp!!! Ska bli kul att se vad det blir!

Aleisa dijo...

ja vet anna, men det är så himla fin, och jag är inte så duktig att dileman är dubbel, men man måste våga, tack för uppmuntring!!!. förresten du är en av mina PIF, behöver adressen, mejla mig!!!!

Kort og Søm dijo...

Ja, dette var et fint stoff!! Kjenner meg igjen med det å ikke ha hjerte til å klippe i fint stoff.. :o) men det må jo gjøres.. "smiler"..

Palven dijo...

Ibland brukar min sambo skratta åt mig när jag står där o tvekar med saxen..... speciellt om jag säger att det gör lite ont i mig att klippa i det, tex Dunderklumpentyg. Men jag håller med Anna, det är ju lite roligare om de används.

Aleisa dijo...

ju, jag vet, men fy vad det gör ont!!!!!