sábado, 26 de diciembre de 2009

God Jul a´la Retrostuff
God Jul har vi haft, med finfina klänningar och julklappar. Vi har inga ord för att tacka dig My, så då får man ge bilder istället. Kan man vara finare på julafton?
Önskar bra förtsättning till er alla, mina underbara syvänner.

11 comentarios:

LillaBarn dijo...

Hoppas du hade en jättetrevlig jul, du verkar gilla kyla och snö lika mycket som mig.... Jag har aldrig stått på ett par skidor, eller gillat att rulla runt i snön. Kall snö som smälter innanför kläderna - hujja!! Fast nu när jag inte sett snö på över tio år så saknar jag det lite.... Fina klänningar de har på sig, dina tjejer!

Polkahjerte dijo...

Ha en fin romjul. Her var det også hvit snø og det er sjelden på vestlandet av Norge. Akkurat nå regner den bort allerede.

Polkahjerte dijo...

Mente selvfølgelig hvit jul... På tide å drikke morgenkaffen.

JuMel dijo...

God fortsättning! Ni verkar ha haft en mysig jul med fina tjejer i fina klänningar:)Vi har haft det underbart och barnen leker ännu med alla nya grejor de fick i julklapp. Lilleman har fått vattkoppar men är pigg och glad iaf.Nu ser jag fram emot en ledig veckan, kanske jag tom hinner sy lite:)Ha det gott!

retrostuff dijo...

Dina flickor är så söta! Tror inte det spelar någon roll vad de sätter på sig! Sköt om er i kylan.

Mia dijo...

Vilka söta klänningar och flickor som har på sig dem är naturligtvis ännu sötare. Mysigt med kafferep på golvet det brukar mina barn också duka upp hemma.

SiriR dijo...

Så søte jentene er i sine fine kjoler:)

Ha en fortsatt fin jul søte Aleisa:)

Anónimo dijo...

Så söta tjejer! Underbara klänningar du fått/köpt. Ha ett fint nyår och en god fortsättning på det nya året som kommer! /petra.h

LillaBarn dijo...

Hey, blev lite nostalgisk och lyssnade på 1990tals musik på YouTube - Laura Pausini - Le Cose Che Vivi, är hon spanska!?? Vad jag ÄLSKADE den sången, inte för att jag har en aning om vad den handlar om, men bra är den fortfarande.......

SiriR dijo...

Hei igjen!
Nå ligger det bilde på bloggen min av veska jeg sydde i stoffet fra deg:)

-og romjul heter dagene mellom juleaften og nyttårsaften!!

Strumpetossa dijo...

Helt underbara klänningar och supersöta tjejer!