miércoles, 5 de enero de 2011

Julklappsfrihet....

... har jag haft i år. Hur då? Jag köpte bara få presenter, dem som jag verkligen ville köpa, jag fick få presenter, de som jag verkligen ville få! Och så har jag skickat en klänning med Pippi på till en tjej som heter Astrid, BARA FÖR JAG VILLE, så är presenterna, eller?
Här är söta Hillefants dotter i sin MBM
(Alldeles för söt, tycker jag, tack snälla Helena och Astrid)

Jag måste bara visa en supersöt julkort jag fick av den bloggare jag har haft tur att träffa på riktigt! En dag ska jag visa foto på vårt träff, men nu är det hemlis-skickat ett paket till UPPSALA, och varför idag?

Tja, för jag har sagt att jag har haft julklappsfrihet denna gång, hattar ångest och köpstress och skickar idag med tre trollkarlar: Gaspar, Melchor och Baltazar, "los reyes magos", så gör vi i mitt land. KUL, jag skickar paketet idag, men de tre och efter deras långa "cabalgata" får min vän i UPPSALA sin julklapp!

8 comentarios:

finnkids dijo...

Grattis till din nyöppnade webshop, den ser jättefin ut! Klänningen till Astrid är jättefin! Skönt att kunna känna julklappsfrihet. Vi köper ofta väldigt få och man får ungefär samma tillbaka. Julkort tänkte jag strunta i men vi sände i sista minuten. Allt bak, julgodis lämnade jag. Istället åkte vi bort över julen vilket var skönt! Nu syr jag inte, men stickar lite. Ha det gott och nyårskramar!

Aleisa dijo...

Tack Kristina, vad kul med resan till Finland! Kramar tbx, och gott nytt år!

Palven dijo...

Du har ett STORT hjärta Aleisa ;o)

mynta dijo...

Webshopen ser jättefin ut! Grattis och lycka till på det nya året!

Tog det själv lungt under julen och reste bort. Bakade, pysslade och stressade faktiskt en hel del innan jul, men sen lämnade vi allt och just i år var det jätteskönt! Nu ser jag framemot det nya året och all härlig tid jag ska sitta framför symaskinerna! Ha det bra!

Johanna dijo...

Hejsan,

tack för kommentaren på min blogg. Jag ska göra vad jag kan för att du ska få din önskan om "nästa sak jag vill se..." ;)

Gott nytt år!

retrostuff dijo...

Du måste ha det största hjärtat i världen! Tack söta du för att du finns.

KRUMELEJ dijo...

Grattis till den nya webbutiken! Vilken underbart söt klänning du sytt i detta inlägget. Min dotter skulle älska den. Såg att jag missat inlägget med bilder på din söta dotter. Vilka underbara bilder och vad söt hon är.

Aleisa dijo...

Tack Palven, det har du oxå!
Nej My, inte större än din!
Krumelej, jag syr garna åt din söta ELA!