sábado, 8 de enero de 2011

Emilskjorta del 2....

... jag borde ha suttit och sytt i den tillklipta turkos och vita randiga skjorta, men så hittade jag det andra tyget och var helt lyriskt bestämt att sy i det. Tyget är tunnare och lenare än det andra.
Verkar som skjortan är mer och mer unisex, vilket vet jag inte om det är bra, eller inte? med tanke på att jag vill göra plats för pojkarna i MBMs verksamhet. Där ser man att om man drar upp armarna och visar håret på tjejen, ser hon väldigt fin ut i modellen. Strl 104, den ska direkt till webshopen också! Nu syr jag den andra som var först i kön, men det ska ni se imorgon. Tack för fina ord i tidigare inlägget, det var inte planerat att berätta om mitt pivatliv, och jag lovar att inga kommersiella intresser finns omkring eller bakom det, jag har nästan ångrat mig men det känndes varm och otroligt tröstande att dela med sig!. Natti natti!

4 comentarios:

TRI o MAR dijo...

Även denna skjorta är jättefin! Förstår att du knaske känner att du lämnade ut dig men jag tycker det var väldigt naturligt skrivet och tror absolut inte någon tror att du gjorde det för att dra någon nyta av det.

retrostuff dijo...

Oj, så fin! Tror den som köper kan välja själv vem som ska ha den, unisex är väl inte så dumt.
Ibland är det ett måste att skriva om privata saker. Jag tyckte att texten var helt underbar tillsammans med din första killskjorta.

Annica dijo...

Hmmm, Aleisa!!! Kunde väl tro att du varit på loppisen före mig! Det fanns INGA tyger kvar!! Ha ha, men dockan hittade jag! Du har ju livs levande dockor så du behöver ingen att leka med! Du och jag får väl snart göra en loppisutflykt tillsammans....jag har bil!
Kramar från Annica!

Fangoria dijo...

Denna var också hur snygg som helst! Jag skulle helt klart stolt använda denna på min son och det gör inget att den är unisex!!!!
ÅNgra dig inte, det var vackert skrivet och jag förstår såklart att du inte ville använda det till kommersiellt syfte!