miércoles, 23 de septiembre de 2009

En present till, hippos tunika till lilla O.

Lilla O. fyller snart ett år, så jag hade lust att sy nåt till henne, det blev en enkel tunika, med de roliga hippo tyg från IKEA, kantade med snedslå men det är en ovikt snedslå som finns hos Bibbi, jättebillig, och som funkar utmärk på detta typ av tjoka kanter, och tillåter oss leka lite med de roliga sömnar de flesta maskiner har, ex. fusköverlock, eller coverlockens snyggare, om man har. Provade detta innan jag kastar mig idag till en kimono eller omlot tunika, som har jättemycket lust att göra. Nu vet jag hur kanterna ska se ut.6 comentarios:

alvinea dijo...

Jag vill också sy en kimono, men vet inte om min flicka vill ha en. Hon fyller snart sju, och vill inte ha vad som helst på sig i skolan längre. Suck.

Lilla NovaK dijo...

Superfin!! Hoppas på en livebild lite längre fram!! =)

Cilipus dijo...

Supersøt kimono. Har aldri sydd kimono men fikk lyst nå, når jeg så den fine du har laget. Marimekko stoffet er også helt fantastisk. Det er rart noen ganger når man finner skatter på loppis, de bare lyser mot en og man går inn i eventyrverden.

SiriR dijo...

Så fin den ble! Liker det lilla mot det grønne.

Og i dag sendes en liten pakke til deg:)

LillaBarn dijo...

Jättefin! Ska prova din kantbandningsteknik och se om det funkar....

Beata dijo...

Jättefin tycker jag! Tack för din fina kommentar till min sommarklänning. Jag skulle nog aldrig våga sy en klänning till dig, har aldrig sytt till någon jag inte känner. Förstår dina tankar om att sy till andra som du skriver om i tävlingen ovan, men du är jätteduktig. Jag ska vara med och tävla, ska bara titta runt och se vad jag vill vinna innan jag skriver upp mig.