miércoles, 16 de septiembre de 2009

Hösten har jag till sist accepterat!!!!!

OK, nu har jag tyvärr accepterat att hösten är här, och att den här årstiden har oxå sin egen charm. Jag tycker mest glada starka färger, till mig regnbågen är bäst, men det är nåt vackert i de fällande löv, murriga färger ger nostalgi och mysighet känsla, så av det har jag blivit inspirerat och klänningen som visas kan kallas precis så "fällande löv", fast enkel var det inte alls. Det var så mycket nytt på en gång.
Aplikationer!!!!!, fy vad jag respekterar ni som kan det!!!. Som JUMEL, tycker jag att det är otroligt svårt, och första gång man gör det kan vara krångligt men värdigt att testa. Hjälp i stor del har jag fått av den snälla Bibbi från Bibbis textil, som inte bara sålde vlieseline till mig, utan förklarade hur man gör, tack du snälla och duktiga Bibbi.
Inspiration med modellen fick jag att nån som tycker är så duktig och gör några av de vackraste retroklänningar, men hon drar inte uppmärksamhet alls, My från Retro-stuff, antar att du syr mest aktiv änn du bloggar, så hon är tyst och lugn, men maskinen går varm där.
Och nånting som var jättesvårt för mig var att födra och göra vändbar detta, mitt allra första gång oxå, så det får jag öva mer. Däremot har jag rittat mönster helt själv och tyckte det var spännande, älskar hur den ser ut, som en fladdermus(tack nakiito!!!), så roligt att klippa i tyg, och komponera det sen. Vill nån ha det kan skickas.

Vet inte, är inte alls nöjd, men så är det med alla första gånger, fråga alla oskulda om det, en sak är ju säkert, har lärt mig så mcyket, och vill asolut repetera uppleversen!!!!!!!!.

11 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Jeg syns du har vært flink, og det er jo morro å prøve nye teknikker!!

Kort og Søm dijo...

Husk at øvelse gjør mester,
klem :o)

anna dijo...

Jättefin! Tycker applikationerna ser perfekta ut!!
Oj vad snälla kommentarer du ger mig!! Det värmer i höstkylan :-)!!

Beata dijo...

Jag tycker att klänningen ser jättefin ut, applikationerna också! Klänningen i tidigare inlägg är också väldigt fin!

SiriR dijo...

Enig med de andre, jeg syns kjolen og applikasjonen ble kjempefin!
Og gøy å prøve seg på nye ting, da blir man stadig bedre:)

Heimlaga dijo...

Den ser verkligen höstmysig ut!

KRUMELEJ dijo...

Hej! Vad roligt att du gillar tightsen. Jag tycker att dina appliktioner ser jättefina ut.

Lilla NovaK dijo...

Så duktig du är, både mönstret och klänningen ser jättebra ut!! Applikationer ÄR svåra i början, det är bara att fortsätta öva, det kommer, tro mig!!

Nakiito dijo...

jag tycker att klänningen ser mycket fint ut. jag älskar "fladdermus" modellen. För att vara första gången med applikationer så tycker jag att du verkar bemästra det.

Aleisa dijo...

tack snälla ni, alla duktigare änn mig. den här var riktigt svårt, klipte på tyget när jag skulle ta bort paper på baksidan, det är därför finns en liten löv där upe, men är man smart, hittar man på, fuskeri ger bästa resultater ibland.
anna: snällhet ger snällhet tillbaka
beata: berätta om vet gör finaste klänningar.
lillanovak: du är så stor, att jag får alltid lysna och tro på vad du säger.
nakiito: tack för att du rättar mig på svenska, du snälla som hjälper alltid mig. jag tackar verkligen det. fladdermus, inte flädermus, fattad.

retrostuff dijo...

Hej! Jättekul att du hittat min blogg... nu har jag hittat din! Nä, jag lägger bara ut bilder (mest) i min retrostuff blogg. Min privata blogg ”Yttermyrskan” är jag desto flitigare att skriva i.
Lycka till med sömandet!