sábado, 10 de julio de 2010

Färdiga är de två nu....

Äppleklänningen fick sin krage och marimekko "söt-och-salt" blev färdig, även den fick en ny krage, Kina-inspirerad, kan det va´det?
Kampen för en modell börjar nu, och det är inte alls lätt, men jag hoppas på att jag klarar vinna detta. :)))))))
Annars ha de inga problem med retrostuff, hahaha, men detta är en självklart vinnare hos alla, barnen eller mammorna! :))))
Tack My för soligaste och finaste klänningen, vi alla älskar den. Vi väntar tills att du visar foton på din blogg. Gör du det!

8 comentarios:

MadebyMammaMia dijo...

Jättefina! Gllar den svarta och gula jättemycket. Skrållan har använt tunikan hon fick, hon har fått fina kommentarer om den:)

TRI o MAR dijo...

Så underbart fina! Jag har total stopp just nu, får ingenting sytt. Men dina klänningar inspirerar mig verkligen, kanske imorgon........

Heimlaga dijo...

Jag har just suttit och ätit festivallakritsremmar i stora mängder. Lakrits med citronfyllning är vad jag tänker på då jag ser din svarta och gula. Och det gillar jag! Snyggt!

MESC dijo...

Vilka fina kolänningar! Jag gillar båda, men den svart-gula är verkligen något extra!

JuMel dijo...

Jättefina bägge två! Men jag måste hålla med övriga om att den svart/gula är bäst! Det är så kul att du är tillbaka med dina fina klänningar/tunikar! Sköt om dig och ha det bra. Kram Mia

Cilipus dijo...

Så nydelige kjoler Aleisa.
Så godt å se at sylysten har kommet tilbake. Og midtsommar bildene av deg og jentene var helt nydelig.
Ha en fin sommar !!
Klem

od Andulky dijo...

Helt underbara!!! Jag bara älskar marimekkoklänningen!!
/kram anna

Lisa dijo...

Hej! dök just upp här ochg såg den där äppelklänningen som jag bara älskar!!! min dotter är ännu lite liten för sånna pärlor (8 mån) men åh vad jag skulle vilja ha en sån. tar du beställningar?