jueves, 8 de julio de 2010

Många bollar i luften.....

Det har jag nu, men jag gillar det. Jag har varit så inaktiv att nu vill jag vara hinna ikapp och det är skönt, faktiskt!

Klipt och nästan färdigt ligger en marimekko-polkadot klänning, som jag för länge sedan gjorde och sålde. Kännde så dåligt samvete att mina flickor inte hade det, att denna gång är det till dem, även om jag vet att det ska bara pryda garderoben för tjejer vill inte ha, vad mamman syr åt dem. ARG!.

En tunika som vill inte bli levererad, först vad den för stor och nu är den för liten, tror jag. Stackare söta Melissa som hat fått vänta för länge nu, Jag klipper en till och skickar både och så får vi se, kanske har jag tur och både systrarna kan ha dem. Håller tummarna!

Och tackar JUMEL för hennes stor tålamod. Vad hemskt känns här!

6 comentarios:

JuMel dijo...

Söt kjol! Så tokiga dina tjejer är som inte vill ha dina fina klänningar! Svårt att avgöra tunikans storlek på bild tyvärr., fin är den iallafall! Mitt tålamod är långt, i det här fallet iaf:), så ta det du lugnt och sy när du har lust. Kram

Miiaoo dijo...

Så fin marimekko/polkadot klänningen ser ut att bli!! Å den bruna också!! I like it!!

OttoPippi dijo...

Härliga projekt!!! lycka till med samtliga!!! Tunikan är vrålsnygg!!

SiriR dijo...

Men oj, skal si du har kommet deg i syingen igjen!!

Så masse fint, men min favoritt blant alle er marimekko/ polkadot kjolen - så lekker! Håper en av jentene dine vil ha den på:)

TRI o MAR dijo...

Åh så fint altihopa! Jag fastnade mest för klänningen som Jumel väntar på, jättefin!! Vad har du för mönster till dina klänningar? Ritar du det själv?

Helena dijo...

Åhhh wow...här produceras det!!! Vad kul att se:) Jenskjolen blev ju hur fin som helst...gillar resårkanalen i det gröna tyget. Tunikan till Jumels dotter är ju alldeles underbar...förstår att hon inte har något emot att vänta:) Sist men inte minst är jag spänd på vad du ska göra av den blåa klänningen?!