sábado, 31 de julio de 2010

Historia de una Pompeja

Första gången jag hörde om detta underbara tyget, var hos Rino. Då var det inte bara tyget utan allt där inne som imponerade mig allvarligt. Ropat på tradera, flyttade hem till mig en bit, och jag skickade en mindre bit till Norge. Därifrån skickade Fredikke från Kort och som en liten present till mig och nu har jag vågat matcha den med en börs i samma tyg. Inne i hennes har jag min telefon, den andra har lite mynt i magen, och dem två är i väskan.

Varje gång man klipper få man en annorlunda mönster i biten. Och så gör det lite ont också att klippa, så fint det är!!! Men, så glad man blir av det här tyget!!! Ja, och av de underbara folk som man har "träffat" och delat med sig saker och ting, men mest glädjen att skapa!
Ett plus till hela historian har jag nu glömt att berätta, detta sydde jag med en underbar medbloggare som var hos oss i tre underbara dagar, och vi hade det otroligt kult tillsammans. Hon vet, tack för besöket och kom tillbaka!

8 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Den ble kjempe fin! :O)
Jeg var så spent på hva du skulle vise frem...*smiler*..
Dyktig er du!
Klem Fredrikke

od Andulky dijo...

Wow, helt underbar!!!

Anónimo dijo...

Superfina båda två! Tyget var verkligen fint! /Petra

BiZen dijo...

Jättefint du har sytt av det underbara tyget! Ska nog också prova på att sy såna börser.
Men så trevligt och roligt att ha besök av en så god vän!
Ha en fin söndag! Kramar om //BiZen

od Andulky dijo...

Det gör jag gärna :-). Har sytt ett till min bror som jag kan lägga upp på bloggen ikväll (han ska få det i present idag). Det är med knapp och jag tycker att det blev nästan snyggare än med dragsko.
Kram

Cilipus dijo...

Så vakkert tyg, du er så flink.
Likte kjolene du har laget også.
Veldig fint landskapstyg.
Fin søndag til dere !!
Klem

retrostuff dijo...

Oj, så fint det blev tillsammans! Tyget är som du säger helt makalöst... men det är i fingrarna hos skaparen det sitter. Det där lilla extra som gör tyget rättvisa. / Medbloggaren ;)

BiZen dijo...

Hej!
Kan du skicka din adress, ett paket väntar på att få komma hem till dig.............Kram //BiZen