domingo, 31 de octubre de 2010

En docka till....

 
Lånad av mina barns fröcken snällaste Ingela, och alldeles för söt!MBMs kläder hänger på Café Birger nu, de ska vara där några dagar, Så KUL! . Det är menningen att man ska höra vad folk tycker om det man gör, feed back och allt kritik är bra att höra. Så pirrigt och spänannde är detta!

Många måste jag tacka, för eras underbar hjälp, utan de hade inte detta hänt. Så, Ingela, My, Margaretha, Kalle, Jennyfer, Jorge & sin söta tjej, Iptisam, Martin, Kristina, Denise, Milena, Dalila och Zorz: JätteTACK!
Kram till er alla mina syvänner! Wish me luck!

18 comentarios:

Palven dijo...

Va spännande! Hade du varit i närheten hade du fått en lyckospark där bak ;o) Men nu får jag istället skriva - Lycka till!

finnkids dijo...

Vad roligt och spännande! Och vilka fina dockor du fått låna! Du skall se att mammorna kommer att gilla dina underbara kläder! :-)

TRI o MAR dijo...

Spännande! Låter jättekul!! Fina kläder på den fina dockan!! Gillar speciellt klänningen i mitten med stjärnor på armarna. Lycka till!

katta dijo...

Så spannande med en utstallning, det kommer att bli mycket uppskattat:) Stort grattis och lycka till med det hela!
Angående provdockan, kolla garna vad frakten kostar. Hur mycket vill du ha fær henne?

Heimlaga dijo...

Lycka till!

Lilla Anka-design dijo...

Ååå, så roligt! Både med dockan och utställningen! Jag borde ju åka dit och titta! Lite pirrigt förstår jag att det är för dig. Det hade jag tyckt. Fast mitt "syeri" är ju inte riktigt offentligt. Inte många i mitt umgänge vet om det. Nästan lite pinsamt eftersom jag inte själv har några små flickor utan tre STORA pojkar. Har ju egentligen ingen att sy till och ett annat jobb att sköta. Men det är ju så roligt att jag inte kan låta bli. Lycka till med utställningen, jag skall försöka att komma och titta!

Anónimo dijo...

Nydelig dukke, ja. Lykke til med utstilling!

Aleisa dijo...

Tack för allt söd och fina ord, det värmer på riktigt!

Aleisa dijo...

jag menade stöd, gud vad det känns pirrigt!

BiZen dijo...

GRATTIS och lycka till med utställningen!!!
Så roligt och inspirerande att få visa upp allt fint!
Inte visste jag att det finns så söta dockor, kul att du får låna.
Tack för utmärkelsen!
Kramar om! //BiZen

KRUMELEJ dijo...

Först vill jag tacka för din snälla kommentarer. Åh, vad det värmer :D. Vilka underbara kläder du har med i detta inlägget och så roligt att få låna en så fin docka att hänga dem på.

retrostuff dijo...

Jag håller alla tummar och tår. :) Fast jag är säker på att det kommer att gå jättebra! Kram

KroKKoFin dijo...

Åh vad skoj. Verkar som du kommit ur din svacka som du hade sist jag var här inne och tittade. Vill påminna dig om invägningen till viktprojektet. Vi andra började igår. För du vill väl forfarande vara med?

Aleisa dijo...

Tack söta ni! Jag är glad för eras fina ord och stöd.
Tessa, jag har inte haft något "svacka", inte som jag vet. Jag har haft mer eller mindre lust att sy, jag är som du och alla andra,men i livet ger jag aldrig mig av, kalla mig kempe eller envis, kram till dig!/Aleisa

JuMel dijo...

Spännande och lycka till! Du har en utmärkelse att hämta hos mig! Kram

Villblomsten dijo...

For en kuul dukke :-)
og så mye flott du har sydd !!

mynta dijo...

Ett stort LYCKA TILL från mig!
Förstår att det är pirrigt men jag är säker på att de kommer att gå bra. Din stil och personlighet går hem överallt. Jag är helt säker, men håller tummarna ändå!!!

Aleisa dijo...

Tack söta du!