miércoles, 20 de octubre de 2010

Mössberoende


Denna coola mössan, och tre till som inte är färdiga men kommer snart att bli det, ska resa till Uppsala med posten, och hälsa på världens mest kreativa och snälla vänn. Hon säger aldrig att hon vill ha något, men denna gång har hon beställt, man blir så GLAD ;)

9 comentarios:

TRI o MAR dijo...

Fina! Man kan aldrig få för många mössor :-)

Aleisa dijo...

Jo, men man får sy något annat än mössor, jag måste ju göra klänningar för det är ju min grej, men mössor är så roliga att sy, kram!

JuMel dijo...

Snygg mössa! Nej, mössor kan man aldrig få för många av, jag har sytt ett gäng jag med:)Hur gör du bokstäverna? Är de tryckta eller? Sygga är de iaf!

Aleisa dijo...

JUMEL, som är köpt på panduro, man klipper och trycker, ganska enkelt men dyrt!

katta dijo...

Oj, vilka snygga mössor, jag är jätteimponerad över ditt tryck:)

Kort og Søm dijo...

Kjempe fine!
Ha en fin kreativ ettermiddag,
klem Fredrikke :O)

mynta dijo...

Heltuff mössa! Måste prova bokstäverna från Panduro som du tippsade om, det blir verkligen tufft.

Några frågor, är det färgiga bokstäver eller klipper du ut dom själv? Hur får du fast dom på tyget? Jag har totalt missat det här fast jag är på Panduro säkert en gång i veckan!
Ha en skön kväll!

finnkids dijo...

Tack för dina gulliga kommentarer angående mina hättor! Dina hejarop kan verkligen pigga upp en tråkig dag! Fin mössa! Kan tänka mig vem som den eller de kommer att skickas till.. ;-)

mynta dijo...

Tack för svaren på mina frågor! Och tack för ditt fina erbjudande men jag ska absolut testa det här själv. Ser ju jättekul ut!

Vet inte riktigt vad du undrade över, att halskanten på min tröja blev bra beror nog främst på att tygerna var av bra kvalité. Om du undrar över något speciellt är det bara att du hör av dig! Ha en bra dag!