lunes, 10 de agosto de 2009

En förklädsklänning till den nya bebisen

Jaha, köpte den underbar tyg i en gullig affär, och det var ganska dyr, så aldrig ville jag klipa. Men nu när min vänn har fått sin bebis, måste man sy fina kläder, och det känns bra, även om tyget vill jag snål spara hela livet. Men det har vi sagt flera gånger, man köper tyg för att klipa och sy, inte för att ha det i hyllan.

Oh, todavía me acuerdo cdo encontré esta preciosa tela en una tienda supercara en Barcelona, salí de alli con la idea de guardarla para siempre y nunca ponerle la tijera encima. Pero una amiga ha tenido una bebita, y me sentí tentada a cortar, que para eso compra uno tela, no pa almacenarla en un estante.


6 comentarios:

Madelene dijo...

Tack så mycket! :0)

BiZen dijo...

Hej! Roligt att du vill vara med på min PIF, ingen annan har svarat ännu...tyvärr!!!
Skicka ditt namn och adress så kommer en överrasking så småningom. Du kanske kan skriva på din blogg också så fler har möjlighet att vara med?
Min mail: yaris@sverige.nu
Klänningen du sytt är jättesöt, babyn kommer att bli så fin!
Kram BiZen

Johannah dijo...

vilken söt! (jag var din hemliga vän som du redan listat ut!)

Aleisa dijo...

jaha, men det var du! tusan tack!

Maria dijo...

SÅ fin!
Jag kan också känna så, att det är svårt att klippa i fint tyg. Men man blír ju ändå lyckligare av att klippa, sy och använda tyget än att spara det i en garderob.

anna dijo...

Jättesöt!
Kul att byxorna är omtyckta! Jag fick tyget idag, tusen tack!!!! Det är jättefint! Ska försöka hinna blogga om det i morgon!