sábado, 22 de agosto de 2009

En klänning till och mina kort har kommit

Nu är jag bara förälskat i den här typ av klänning, men sommaren är slut, så jag vet inte vad jag håller på. Tyger kopte jag i Spanien både och, och älskar den turkossa barnsliga glada känsla. Nu har mina beställda visitkort kommit, det känns som en evighetet, så långsam leverans, och inte kommit etiketterna, ännu mer tålamod!

11 comentarios:

Heimlaga dijo...

Verkligen en somrig och glad klänning! Jag skulle också önska att sommaren fortsatte några månader till!

Cilipus dijo...

Hei! Har hatt litt problemer med å sende mail, er mulig jeg ikke har sendt til riktig adresse. Kan ikke du sende meg en mail så får jeg den riktige adressen. Min mail cilipus@gmail.com. Ellers en utrolig søt kjole de har sydd:)Ha en trevlig helg!

Palven dijo...

Vilken härlig modell :o)
Själv syr jag klänningar/tunikor vare sig det är vår/sommar/höst/vinter för min lilla dam har det lite titt som tätt. Både rätt upp och ner som de är eller till byxor....

LillaBarn dijo...

Oj vad söt. Har du ritat mönstret själv?? Jättefin.

Lilla NovaK dijo...

Jättesöt och vilken fin modell!

Villblomsten dijo...

Kjempeflott :-)

Aleisa dijo...

Tack J, men det är du och den andra J som har gjord den modellen för länge sen, och jag har alltid älskat det, så tänkte att prova när jag kände mig mogen.

anna dijo...

Underbar klänning!!

Solveig dijo...

Så sommerlig og fin kjole. Veldig søt modell.

Nakiito dijo...

Hej, vilken söt liten sak. Jättefina färger.

Aleisa dijo...

tack alla för så trevliga kommentarer, jag tycker att ni tusan gånger duktigare än mig, men jag försöker, trännar hård för att klara det.