martes, 18 de agosto de 2009

Lite av olika på en dag och första tävling närmar sig

Först, har mina tjejer tvingat mig att göra en pippi klänning till PIPPI, är det inte tåkigt, Hon har sin egen, och den är rätt så kul, sa jag. Men nej, hon måste ha en sånt klänning, mamma!
Sen, testade jag en modell som har sett flera gånger på olika sybloggar och tidningar, och som är säker jag hade en när jag var lite. Måste säga att det känns och andas Naimas, även om den här klänningen har alla gjord. Använde för att testa de billiga tyger från Ikea och ålhens, och sen får det bli med pippityg förstås. Och detta blev resultatet, en ganska färglad och barnslig retro klänning, min man sa: är det en circus klänning?, ja, nästan, hehe. sa jag.
Och sist, två gulliga vändbara dregglisar med harliga mjuka tyger, allt gjord medan barnen var på dagis, så skön att sy i lung och ro!
NU funderar jag på min allra första tävling, tror att har fått en ideé, eller flera, som kommer att avslöja helt imorgon, när räknaren hade redan passerat 1000 besökare. En del av ideé har jag och Rumba de kransen kommit på idag, men det är inte allt. Flera overräskningar kommer imorgon med nästa inlägg. hej så länge!
2 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Så fine smekker, og en veldig søt Pippi!!
Fredrikke :o)

Maria dijo...

Fin klänning! Blir glad av den!