lunes, 31 de agosto de 2009

Nya bloggar jag har hittat....

För några veckor sen tipsade jag om Bizen, en underbar blogg med multi_pyssel, jag hittade henne, och blivit kär i direkt, har redan fått en PIF som jag älskar och ska ta foto på den fina tunika, äkta 70_tals, och visa hur den sitter på, den bästa var att den var till mig, inte till flickorna, denna gång var mammas tur. JIPPI!!!!!

Men man vet inte riktigt hur man hittar flera bloggar, antar att jag surfar alldeles för mycket, då har jag hittat en till, Beata, kolla inn den här nybakat blog med en superkunnig mamma bakom, hon syns inte alls vara en nybörjare när det gäller om att sy, och det är hon inte! Kolla hennes inlägg med två klänningar till dottern är helt sagolika, och hennes första, en klänning till henne, lika söta. Hon syr till sig själv!, det gör vi inte, och funderar på en uttmaning, vem vill va med? Vi ska kunna sy till oss inte lika mycket som till barnen, men iaf nånting innan jul. De som vill va med, kan redan börja, det ska bli jättekul att se!

Och sist men inte minst, hade jag och en svenskt mamma som bor i Spanien träffat varandra, superkul!, jag hade tävling och ville veta hur många kunde spanska, och då kom hon, hon kan inte bara spanska, hon kan sy och virka, och sticka, och är lika kreativ på allt. Kolla inn detta underbar och LUSTIG blogg. Jag bara älskar den!

6 comentarios:

Beata dijo...

Tack för dina vänliga ord!

Píckelniga dijo...

Ja, det är underbart med att syrum !! Själv satt jag i tvrummet jämt innan :)
Vilka undebara kläder du syr !!

LustigLinda dijo...

Oj vad gulligt av dig att nämna min blogg! Det där med att sy till sig själv har jag nästan glömt hur det var...

Aleisa dijo...

Jag tipsar om eras blogg för när jag började så fick jag vara tipsat av de andra, och jag kände mig riktig välkommen, jag är fortfarande en nybörjare, och lär mig dag efter dag.

KRUMELEJ dijo...

Hej!

Tack för din kommentar på min blogg. Att sy applikationer är inte så komplicerat bara man har rätt "material". Kolla in "Blomma åker vagns" tutorial som finns som länk på min sida. Här hittar du mycket bra information. Lycka till :).

Vintersmycken dijo...

Que muchas bonitas cosas tú haces!!! Bienvenido a mí blog:
http://tennarmband.blogspot.com