viernes, 15 de enero de 2010

Mer än ett tack, tusen tack!

,

Vi "träffades" nån gång i somras på sybloggsvärlden. Anna Maria från JUMEL skulle åka på semester till Xipre, men några dagar innan tävlade hos mig om ett minipaket med glada tyger. Jag visste inte vem hon var, dessutom var hon sista eller en av de sista som skrev kommentarären. Men turen var på hennes sida, hon vann och överraskningen fick hon inte veta tills hon kom tillbaka till Sverige.
Efter den "sammanträff", hälsade vi på varandra nästa värje dag genom bloggarna, och jag älskade vad hon sydde och hon vad jag. En dag hände att hon fastnade på en brun tunika, och jag erbojd att sy en till hennes dotter. Då fick hon helt fria händer, och resultaten är överförväntat. Jag är tacksam och glad, så fin den är!!!!!! Det var menningen att den skulle passa lillasystern men storasystern var snabbaste och bestämt, och provade först. Man kan säga att jag har tur med tajta syskon för den passar både och. Till Milena som tunika, till Dalila som kläningen, eller natlinne(?) Hon väntade på sin tur och gick och lag sig, så pyjamas har hon inte i sängen utan apor och lejoner.

Denna helgen måste jag sy ihjäll för jag har flera byte att komplettera. Ni som är så snälla, forlåt att jag är så långsam. Jag syr vad jag vill, kaotisk och instinktiv, har ingen ordning på listan. Fel av mig, men kan inte hjälpa.

6 comentarios:

JuMel dijo...

Vad fin hon är din söta dotter! Så kul att tunikan/klänningen, eller vad vi nu ska kalla den, passar bägge tjejerna då bör den komma till användning på nått vis iaf!:)Tack för att jag fick sy till er, vad kul och spännande det var. Ha en skön helg och sy lugnt, stressa inte! Kram Mia

Mia dijo...

Vilket bra byte, jättefin klänning. Sy inte ihjäl dig för då får vi inte se några fler fina klänningar och tunikor från dig.

Kram Mia

od Andulky dijo...

Så söta!! Jättefin klänning!!!!

JuMel dijo...

Jag lånar bilden och lägger ut den sedan när jag fått tunikan du håller på med. I bästa fall går dottern med på att bli fotad så vi får en livebild på henne med:)

alvinea dijo...

Strunta i att du känner dig oorganiserad, se det som att du lever i ett kreativt och härligt kaos istället! Dina kläder är ju värda att väntas på...
Kram Annika

Aleisa dijo...

Snälla Anika, din klänning kommer, har inte skickat mina tyger för då syr du min snabb och jag få skuldkänslor. ska snart gapa på din beställning. kram!