martes, 10 de mayo de 2011

Bambi tack!

Johanna Högdahl från Peaceofjunkit gör världens sötaste bambisar och ugglor, och jag tror på att hon kan göra vad som helst! Ni skulle se de på riktigt, så söta, så välsydda och så mycket kärlek syns hon har lagt på! Nu har jag haft tur att hon föll för mina Flora tunikor, så vi har bytt mot varandra, kärlek mot kärlek. Tack snälla du! Vi är faktiskt nöjda, hoppas ni blir också det! Istället för en bamsekram så får du en bambikram!
Så har jag också föll för de senaste bloggtrendar. Här är napphållarma a la made by mama, fast jag tror jag gör inte mera, de finns på affärerna och stora kedjor, billiga iaf. Det är inte sådär roligt att göra något sånt, vem ska betala för dem? Men jag kunde inte låta bli att göra en med fina babuskor från Japan.


Traktorbandet är hur söt som helst med! Vill ni ha fina band och material till det här pyssel, skriv en mejl till Agneta Olofsson, eller kika in i hennes fina store, jag har tyvärr inte kunna hålla mig till klöverna heller!. Farligt men harligt, så är det med Mrs BAO.

5 comentarios:

retrostuff dijo...

Vilket roligt byte! Bambisarna är supersöta... men det är ju din fina flora också! Sov gott!

Aleisa dijo...

Tack min söta vän, blommorna och härliga vidda tunikor är också du!

Re-dizain dijo...

kul med byten:)

Lilla Anka dijo...

Hej där! Vilka söta Bambis! Skall vi virka någon dag? Efter den 19 maj jobbar jag lite mindre, då kan vi kanske ses?

Aleisa dijo...

Annica, visst gör vi det!