viernes, 6 de mayo de 2011

Nu är det tjolahopp i sybloggvärlden

Jag är helt emot att alla ska sy samma grejer i samma tyger för då försvinner helt enkel det unika, men med det här fina tyget, så måste man såklart göra undantag. Fiskarmönster föddes länge sen i Norden, och alla har älskat det. Lilofantdesign har tryck sitt eget version i jersey och vi håller på att sy alla i samma tyg, men förhoppningvisst kommer vi att se många varianter och nya roliga kreationer. Jag vill göra något unik, men jag har inte haft modet att klippa ännu i tyget, så jag gjorde en mössa (inte alls unik) till en söt liten Ludde som ska få paket snart. Jag måste länka till Pumpalot, Fruylva och Karinottilia som har sytt jättesöta klänningar, cardigan och byxor i tyget, love it!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja, unike ting er bra! Du er nå en av de som klarer det! Enig med deg at mye går igjen i syverden. Visse stoffer, luer, haklappar osv. Men unntak må man også få lov til. Kule luer! Selv kommer jeg alltid tilbake til Gynther sine skjorter... Og det gjør jo mange (selv om nesten ingen krediterer Gynther..??!).

Aleisa dijo...

Men du är så unik och kreativ du! Du gör vad som helst din, gynther a la jippiyes, det är ju inte samma, ännu finare, om man får lov att säga så!

retrostuff dijo...

Det är nästan ännu mer spännande att göra något av tyget i det här läget. Nu får alla sätta fart på skaparknölarna, och inte damma på i samma inkörda fotspår liksom ;).

Aleisa dijo...

Oh, yes, det har du rätt, och i det är du bäst, Yttermyrskan, så din utmanning är på väg med posten!