viernes, 9 de octubre de 2009

Mössor-perioden, har alla gått genom?

Jag vet inte, men kanske alla känner sig igen. Jag är på möss-perioden just nu, och kan inte låta bli. Tycker det är jättekul att göra mössor. Provar olika modeller och trännar aplikationerna. Desuttom är det inte bara mitt fel, för de är alla beställda. Fyra mössor (madebyme) med aplikationer till två olika syskon par, varsin med flicka och pöjke. Fast en stora syster och lille bror, och en stor bror med lilla syster. Tycker foton var inte den bästa, för aplikationer ser konstiga ut, men inte i verkligheten. Jag är jättenöjd, och orkar inte ta en foto till. Och två fleece mössor i Geckos underbar fyrkantig mössa, som är t.o.m. lätt at göra, så roliga de ser ut!OBS: Alla som är på den period eller har inte gått över kan ta en titt här: Gör dig själv hos http://www.andersj.se . Otroliga fina och enkla grejer, desuttom mönsterna på allt i PDF.

11 comentarios:

Jeanette dijo...

Jättefina mössor

Anna H dijo...

Tack för fina ord!
Bodysar är inte så svåra att sy egentligen, tycker mest att det är jobbigt att bandkanta =) jag har dock provat många mönster och inte varit så nöjd med många så de jag använder nu är egna.

Du syr också jättefina saker, ska kika lite mer nu =)

Fortsatt trevlig helg!

Cilipus dijo...

Takk for fine ord på bloggen min. Synes luene dine er superfine, morro med bestillinger. Ha en fin helg:)

Mockolini dijo...

Jätte fina mössor =)

LillaBarn dijo...

Härliga mössor, såna kan man aldrig ha för många av (fast dina var väl beställningar...). Vi tappar ständigt bort mössor, hattar och strumpor...

alvinea dijo...

Stackars dig som drabbats av mössfeber! ;-) Hos mig tycks den inte gå över, får fler beställningar hela tiden! Men de är ju snabba och lätta att sy, så jag ska inte klaga!

Anna H dijo...

Jag brukar se till att kantbandsremsan är "tillräckligt lång" innan. Gör denca 4cm bred och strycker sedan in en kant på ca 0.5cm. Jag nålar sedan fast den som den ska vara, med den vikta kanten på framsidan och den ovikta på avigan och syr sen fast med en strecthsöm på maskinen, förstår du? förut sydde jag först fast på rätsidan, vek över, pressade och sydde igen, nu blir det bara ett moment istället =) säg till om du inte förstår så kan jag visa med bilder =) jag tycker iaf att det blir bäst resultat så plus att det är smidigare, enklare!

SiriR dijo...

Så fine luer, og fine applikasjoner.

Syns byttet vårt var bra jeg!! Må bare få sydd de bestillingene jeg har inne før jeg kan sy noe til jentene av stoffene du sendte:)

JuMel dijo...

Jättefina mössor! Du verkar verkligen ha kommit igång med möss sömnaden!:)

Kort og Søm dijo...

Så fine luer!!
God helg,
klem :o)

Anónimo dijo...

lasa hela bloggen, ganska bra