miércoles, 21 de octubre de 2009

Så han gick och hämtade en annan elefant!!!!!

Ja, som barnvisan: en elefant balanserade på en liten liten spindel tråd, det tyckte han var så intressant, så han gick och hämtade en annan elefant, eller? ja, säkert en massa språkfel, sanningen är att detta har vi oxå på spanska. Det som handlar inlägget, innan jag tappar trådet, är om min sista elefanttunika eller sjkorta, jag ville byta mot nåt och så fick jag 4 mejl av 4 intresserade medbloggare.
Jag kommer att sy flera, men två är nu klara för att skicka, den första elefant gick och hämtade en annan elefant, då är de två nu, med en liten skillnad, armarna är inte samma. Den med korta armar är till en flicka och det med lite längre armar ska till en pojke. Nu är frågan om jag är rätt om min åsikt: tycker pojkarna skulle se konstiga ut med så kloclat korta armar, som att de skulle ha en klänning på sig, vad tycker ni?, Vilken gillar ni mest? Fast jag tycker ännu måste göra flera ändringar i halsen för att kunna få en pojklig eller unisex plagg. Eller hur?


11 comentarios:

LillaBarn dijo...

De är Jättefina! Jag tycker det funkar bra med klockad ärm på killar, speciellt i den färgskalan. Hade den varit rosa med klockad ärm så hade den nog blivit lite tjejjig, men eftersom färgen passar både pojke och flicka så tycker jag bara det är fint. Halsen är också bra, hur skulle du ändra den menar du??? Jag tycker de är fina som de är.

Kort og Søm dijo...

Kjempe fine!!
Fredrikke :o)

Mia dijo...

Hej!
Tycker nog att det skulle funka med klockad ärm men den raka är fin den med.Kul att du fick så många byt erbjudande.

Mia dijo...

Hej igen!
Angående bytet jag skulle vilja ha den klockade. Hemsidan är ännu inte färdig tog längre tid än jag trodde mycket små pill. Du var intresserad av jackan, jag har en som är en andra sortering i storlek 122 128 tror jag. Med andra sortering menar jag att det är ett fel, den är lite längre på överdelen. Jag kan skicka en bild. Du kan få den mot tunikan.
Jag kan ändå inte sälja den till ordinarie pris.
Oj vad långt det blev.

Kram på dig

Cilipus dijo...

Synes de er kjempefine som de er. Men hvis du vil ha mønster på en skjorte som er mer guttete, kan jeg sende det til deg:)Den er også unisex, det er mønster fra Gynther sin bok, vet ikke om du har den. Si ifra så sender jeg deg mønsteret. Ha en fin dag:)

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Visst kan killar ha klockad ärm, för både tjejer och killar kan det dock vara lite opraktiskt med vid ärm om den är lång. Till min Julius får jag alltid sätta mudd längst ut annars hamnar ärmarna i mat, målarfärg osv. Det gör de ändå, men det blir lite bättre. Halsen är väl bra? Menar du att du ska göra den mindre vid?

od Andulky dijo...

Underbara!! Passar både pojke och flicka. Kort el lång ärm spelar ingen roll! UNDERBARA!!

LillaBarn dijo...

Men inte ska du göra en till Max, jag har ju inte vunnit TVÅ tävlingar iallafall.... Jag sitter som vanligt uppe för länge på nätterna och syr och har mig, men nu ska jag gå och lägga mig. Räknar med att Max vaknar runt 3-tiden och vill ha lite vatten, och sen tycker han att dagen startar vid 6-snåret... Så det blir inte mycket sömn här, men det får jag väl leva med - jag får faktiskt skylla mig själv som inte lägger mig tidigare... Vad har du för adress, så jag kan skicka en liten present?? Hur gamla är dina små?? God natt (god morgon??)

Beata dijo...

Snygga!

LillaBarn dijo...

Min skitmejl funkar inte. Så det får bli via bloggen... Jag har sytt ett par ögon åt draken, men de ska ju sys dit också. För hand.... Och benen måste sys på lite ordentligare eftersom Max redan har dragit av ett, med ett hål på drakens kropp som följd. Får nog sätta dit ett tredje ben tror jag, för att dölja hålet. Stackars drake... Sydde dit såna där plastögon först, men Max bet igenom ett av dem (han är en liten terrorist), så det får nog bli när jag gör saker åt Jade istället. Hon biter inte sönder ögonen på dem iallafall... Nu ska jag sova. Kram!

Tanja dijo...

Hejsan!

Jag letade efter din mailadress på din sida men hittar den inte, är antagligen bara jag som ser dåligt! :)

Jag ska vara din mönsterbyteskompis och tänkte höra om jag kan få några tips på vad du skulle vilja önska dig för slags mönster? Och vilken storlek?

/Tanja