viernes, 30 de octubre de 2009

Två nya klänningar

Igår och idag hade jag lust att sy det jag gillar mest, klänningar!!!!!. Inget beställning, utan lust att skapa, så skön!!!
Är kär i mitt POMMONA tyg som har ropat på tradera, och den andra blommiga 60-tals? som hittat i en sekond hand butik. Färgkombo funkade bra, röd och gul, turkos och brun, MUMS. Och har provat en resår i brosten bara för det känns som 50-60 tals???, det är jag inte alls säkert, och då ville jag att klänningen skulle påminna en babydoll, men lyckade jag med det?
Och sen har jag pysslat lite med nya tags för att se om det funkar, har jag datorn, sparar jag lite pengar, vill inte beställa så mycket för portot och priserna börjar att göra riktig ont.10 comentarios:

Beata dijo...

Fina klänningar! Tagsen ser också jättefina ut!

LillaBarn dijo...

Vilka fina klänningar... Här blir det också klänningar sydda, fast nu börjar jag sy lite större storlekar så jag kan spara dem till Jade för nästa år kanske. Klänningar är ju så roligt att sy!!! Fina lappar!

Mia dijo...

Vilka söta klänningar jag gillar klänningen med rynk och band, jättefin.

od Andulky dijo...

Så himla underbara klänningar!!

Äppel Päppel dijo...

Så fina klänningar! Jag ska ta tag i PIF:en som du gick med i hos mig! Har haft så mycket att göra på sistone så det känns som om jag inte har hunnit med det jag helst har velat göra...men nu ska jag försöka få det gjort! Ha det bra!

Cilipus dijo...

Helt fantastiske kjoler. Den med bånd og rynker var helt nydelig. Du er en racer på klanninger:)

Kort og Søm dijo...

Disse var fine!! :o)
Lykke til på skolen Aleisa,
klem Fredrikke :o)

LillaBarn dijo...

Tror inte det är Gunillatyg, eftersom det är köpt på loppis här (och det hade en annan baksida), men det är fint ändå!!! Skickar med mönstret till den klänningen om du vill. Ska bara be maken kopiera syinstruktionerna på jobbet så skickar jag det med de andra småsakerna!!!

Made By K dijo...

Vilka supersöta klänningar du gör...tunikan med elefanterna är nog en favorit:)

LustigLinda dijo...

A mi tb me gustan los vestidos, estaba pensando el otro dia que si un dia tenga un hijo, echaría de menos coser vestiditos ;-)Pero bueno, siempre estará alli La Peque, jeje. Oye, cambié la direccion de mi blog: http://lustigdesign.blogspot.com

besos