domingo, 4 de octubre de 2009

Tack BIZEN för en obloggat jättefin present

rTänk på så mycket man får, när man bloggar känner man nya underbara människor, som är duktiga och generössa, och det är jätteroligt både att få inspiration, och deras handarbetat fina alster i brevlådan. Jag erkänner att jag älskar vad som kalas ett byte, eller som på KUBA en "chenche kuchenche", dvs interchange på engelska, och då har jag lyckat med alla mina chenche, eller de PIF jag har fått, kan inte sluta tacka, ni är alla så snälla.
Men detta var speciellt, hon hade PIF på bloggen och jag anmällde som vanligt med barnen strl och ålder, men det som hände var en överräskning, hon sydde till mig, en supergullig äkta retro tunika i favorit färgen, hehe, jag kalar detta tunika: "min den är min", och har alltid den på mig när jag ska sy, den ger mig så goa känslor, "full med vibrations", allt funkar när jag har den på mig. Tack BIZEN, det var så snäll av dig, och jag älskar den, hoppas nån dag jag kan sy nåt åt dig, duktigare måste jag bli, men jag jobbar hård för det.


8 comentarios:

Beata dijo...

Fin! Jag förstår att du blev glad.

Mia dijo...

Vilken härlig överraskning. Den ser skön ut och det är viktigt när man syr. Jag kan aldrig sy med jeans på mig vill helst ha mjukisar eller klänning.

alvinea dijo...

Förstår att den här blev uppskattad! Håller dessutom med Mia, jag vill inte heller ha på mig nåt annat än mjuka och sköna kläder när jag sitter och syr!

LillaBarn dijo...

Jättesöt tunika! För att vinna ett bud på Tradera så lägger jag in ett superhögt bud och sen hoppas att ingen bjuder över det. De flesta auktionerna slutar ju när jag ligger och sover här borta, så att sitta uppe och knappa in bud kan jag ju inte göra... Fast jag kan ju bara buda om den som säljer har Paypal, eftersom jag inte kan betala på svensk bank härifrån. (Man kan visserligen det, men det kostar runt 200 svenska kronor per insättning...)

Mia dijo...

Hej tok!
Rolig du är. Kul med lite skoj. Vilken syn, att komma hem och se frun sitta och sy naken.
Du får ha en trevlig dag.

SiriR dijo...

Så heldig du var som fikk en så fin tunika:)

od Andulky dijo...

Wow, underbar!!

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Vad roligt att du tyckte om mössorna, hoppas storlekarna blev bra - annars syr jag nya. Nu blir ni Tripp, Trapp och Trull. :)