viernes, 16 de octubre de 2009

Tävlingsavslutnig, grattis till vinnaren som blev........

Ja, det började med massa små lappar, barnen och jag klipte dem och skrev namn, 45 deltagare, not bad, och många som vågade sig på spanska, så roligt!!! Stort tack alla ni som ville vara med, skulle kunna man skicka till alla, hade jag gjord det, men man ska välja en vinnare. Så en nyvaknat Milena efter frukost sparade alla lappar inne i sin pippi väska, och rörde och rörde, sen tog hon lappen, och ja, det stå det, att skicka till Australien??????????????, tänke jag direkt, Lillabarn du är lycklig ägare till en pippiklänning till din Jade, GRATTIS. skicka adressen, och hör av dig.
Nu ska jag strejka och inte göra en tävling mer, tills jag vinner nåt, fy vad jag vill vinna och gör aldrig det. Hur gör ni som har tur med sig?


8 comentarios:

LillaBarn dijo...

Ååååhhh, Jippie!!!!!!!!!!!! Jag som ALDRIG vinner annars. Och en Pippiklänning åt Jade, åh vad glad jag blir.... Jag älskar dina Pippiklänningar, de är så himla fina och nu ska Jade få en.... Hurra, vilken bra Fredag! Tack snälla. Om du vill så kan jag mejla adressen till min mormor och morfar, så slipper du portot till Australien. Det kan bli ganska dyrt annars. Kraaaaam

Heimlaga dijo...

Grattis till Lilla Barn!

SiriR dijo...

Åh, heldige LillaBarn:)

Beata dijo...

Grattis till Lilla Barn!

LillaBarn dijo...

Jaaa, grattis till mig!! Eller till Jade ska man kanske säga, hon fyllde tre för inte så längesen, så det är ju en jättebra födelsedagspresent i efterskott (heter det så??) Nu ska jag sova, fast jag har klämt i mig så mycket choklad att jag förmodligen inte kommer att kunna somna på evigheter...

Aleisa dijo...

åh, man kan inte ha en bättre vinnare, milenas hand vet bäst, grattis lilla jade, sov ni gott!

Mia dijo...

Grattis till Lilla barn!!!
Jag håller utkik efter nästa tävling.
Ha en trevlig helg.

alvinea dijo...

Grattis till Lillabarn! Aleisa: jag vinner heller aldrig något, vi får trösta oss med att folk vill vinna det vi lottar ut istället! Då gör vi väl nåt rätt i alla fall... ;-)