jueves, 1 de octubre de 2009

Tights och mössa, så där...

Ja försökte mig på mina första byxor, det var svårt tycker jag, men ändå ska försätta ihjäll tills jag kan säga att jag kan göra dem. De blev blommiga retro tights till stora tjejen, tyget har jag hittat på lopis och är så fint, trikå av bästa kvalité, fattar inte hur hade jag sånt tur. Muddar av rosa trikå ropat på tradera, och mönster hade jag inte nån så jag fick tips av Rumba/Bobo att ritta på paper de byxor jag gillade mest. Jag gillar mest våra kaninbyxor från od andulky, snälla Anna gör finaste tightser, så forlåt mig för vad det gäller om copyright, det är bara hembruk, hon bruka använda sig av Meedom och Meedom, så boken ska jag låna från biblan snart, så jag kan ha olika storlekar och former.
Efter byxorna, var jag sugen på en mössa, och körde med Madelenes MADEBYME mönster som hon delade med sig, fast det blir lite pössigare och ändringar kommer från Anna igen, så ingen av de är egna, måste tacka alla fina kompisar där ute för detta inlägg. Tusan tusan tack för hjälpen, allihopa!


Så här ser de ut, kanske nästa gång blir det bättre, men jag är ganska njöd för att vara mitt första försök.

17 comentarios:

IA Nyckelpiga dijo...

Om allting skulle bli rätt sá skulle jag dá ha drömt om en fattig blond kille..................Du är kul du ocksá!!

Kalunji dijo...

Båda ser jättefina ut.

JuMel dijo...

Tack för dina snälla och härliga kommentarer på min blogg! Du gör mig glad! Tycker dina första byxor och din första mössa ser bra ut, sedan är man kanske sällan riktigt nöjd själv?! Träna vidare du så går det snart lika lätt som klänningar/tunikor!/Mia

SiriR dijo...

Så gøy å prøve nye ting! Og så bra første forsøk, lektre tights og søt lue:)

Johannah dijo...

Jätte fina kläder! Vad du kan!

Mia dijo...

Jag tycker byxorna är jättefina och mössan blir bara tuffare med lite pös, nu har hon lite att växa i. Övning ger färdighet, snart har du sytt 100 byxor och mössor.

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Nice! Jag är klar med sömnaden till bytet men har inte orkat rita mönster ännu. Jag skickar senast i helgen så har du det nästa vecka!

Bobo/Rumba de kransen dijo...

He he. Dina mössor är inte bloggade ännu... Jag skickar mössorna nu så kan du få mönster senare om det är något du vill ha?

Heimlaga dijo...

När du fått tag på Meedoms kommer du säkert att börja sy massor med byxor! Och annat också! jag har också haft den lånad från biblioteket. Synd att de inte har den för större storlekar.

Fangoria dijo...

De är jättefina, och lyckade första byxor!!!

Cilipus dijo...

Grattis med din første tights og møssa, synes det ser superfint ut. Fikk pakken din i dag, takker så mye for fint stoff og mønster. Du er så snill og legger igjen så mange fine kommentarer på bloggen min. Ha en trevlig helg.

my yttermyr dijo...

Jag tycker du fixat det bra! Fint tyg. Att sy i trikå är ju en halv vetenskap tycker jag... även med overlock.

KRUMELEJ dijo...

Vilka fina kläder och vad roligt att du vill vara med och tävla :)

Toril dijo...

Hej:) å tack för att du tittade in på min blogg! Å kul att du är från Kuba! Ja där tillverkar de riktigt goa och fina cigarrer! Må gott:)

LillaBarn dijo...

Superfina både byxor och mössa, well done!!!

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Ja, låna bilden!

od Andulky dijo...

Wow, så himla mycket fint!! Allt såg jättefint ut! Jag älskar Meedom och Meedom! Snart sprutar det ut byxor från dig ;-).