lunes, 5 de octubre de 2009

Rumba är bäst!!!!!Här kommer live bilder för våra fina rumba mössor, vi älskar tyget som vi vålde inte, men hon vet precis vår smak, hur kunde hon gissa så rätt?, bruja är hon, fast en snäll bruja. Och då fick jag en överräskning till, egentligen skulle vara två mössor till flickorna, men hon sydde en till mig, snäll va?. jag ser hemsk ut, men det får det vara för en tacksam skull. Här är alla lika nöjda, tycker en gång till att byten var positiv, tremendo chenche kuchenche, gracias RUMBA för de kunde inte vara finare och kulare änn de är.

13 comentarios:

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Jag smälter! Det är ni som gör dem fina! Nu ska jag sticka iväg på syjunta och det blir sent. ;) men jag lånar garanterat bild imorgon!

od Andulky dijo...

Underbara mössor och snygga tjejer!!!

Doris_Assar dijo...

Vad snygga ni är!!

Mia dijo...

Vad fina ni är. Jag tycker det ser ut som du har tunikan på dig. Jag sitter fortfarande och fnissar åt den roliga komentaren varje gång jag ser made by mama någonstans. Trevlig kväll.

LillaBarn dijo...

Ni är jättefina allihop!!!
Visst är det tråkigt att tyg ska vara så dyrt, iallafall de tyger man väldigt gärna vill ha... Speciellt eftersom man vill ha alla olika mönster osv =(

SiriR dijo...

Så fine dere er i nye luer!

Pakken kom ikke i går, kanskje i dag!? Spennende å gå og vente..

Beata dijo...

Ni är jättefina!

SiriR dijo...

Jippi, pakken er kommet!
Takk for mønster og takk for fine stoff:)

Gleder meg til å sy noe fint av det!

Cilipus dijo...

Supercoola er dere alle sammen. Vi har vært på en liten høstferie men er tilbake i bloggverden. Burda magasinet jeg fikk er bare superkult, gleder meg til å prøve noen av mønstrene og den røde fine ribb jeg fikk. Takker så mye Aleisa du er så snill:)

knappologi dijo...

Fina saker du gör!!!

IA Nyckelpiga dijo...

Guapetonas!!!
Vad fina ni är!!
Och vad fin Rumba´s Iris blev i den gröna tunikan!

Bobo/Rumba de kransen dijo...

Hej, jo kjolen skulle säkert passa Iris, men hon har typ 4 hemmagjorda kjolar och behöver egentligen inte fler. jag kan bara inte låta bli att sy dem...

JuMel dijo...

Vilka snyggingar i snygga mössor!:)