viernes, 20 de noviembre de 2009

En flodisarbukett

.


Jag försöker att sälja nånting på jul som alla andra, kanske bli nån marknad, men inte säkert nu. Då sydde jag i modellen och tygval som säljes mest. För mig är detta en hit, och även om jag börja tröttna på det, tycker fortfarande mycket om, och vet att det gillar köparen. Fast jag gör aldrig samma klänning, vill ändra lite i varje, så att det är nåt att välja, och kanslan av unika plagg för inte glömmas bort.

9 comentarios:

Beppe dijo...

Hærlige kjoler i hærlig stoff :) God helg, Klem Beppe

Anónimo dijo...

Härligt! Vad kul med marknad. Jättefina klänningar. /petra.h

KRUMELEJ dijo...

Jättefin bukett :). Ha en trevlig helg!

Cilipus dijo...

Dine kjoler er de beste. Du har alltid så superfine kjoler. Og dine kommentarer varmer alltid, du er best:)Klem

Emilia dijo...

Vilket härligt gäng klänningar - jätte-fina!

Mia dijo...

Jättesöt som vanligt. Såg en bild på högersida med en annan hippo klänning ser ut att sitta fint. Juliette har provat bilder kommer senare. Vi har mycket denna helg skriver om det i bloggen senare. Tack för fina pysselboken.
Trevlig helg på er alla.

LillaBarn dijo...

Jättesöta! Det är en sån himla snygg modell, och bra för den passar både knubbisar och smalisar! Och flodhästarna gillar jag...

Anónimo dijo...

Jag tycker att 1000 kr låter dyrt. I och för sig så har jag ingen aning om hur mycket det brukar kosta. Det kanske beror på hur stor marknaden är och vem som arrangerar den. Men som sagt jag har ingen koll. Hoppas du hittar något. Ha en fin helg! /petra.h

JuMel dijo...

Jätte söta flodis klänningar! Känner mig inte alls less på detta härliga tyg, har föresten en bit själv hemma som väntar på att bli sydd:) Ha en fortsatt skön helg!