sábado, 7 de noviembre de 2009

Prinsessmössa

Inte den gladaste tjejen, men hon själv beställde en prinsessmössa, och har den på sig hela tiden nu. Börjar att bli enklare och roligare med aplikationer nu.
Övning gör färdigheten, säger man så?
Ush, nej, det var som vanligt fel stavat, och som tur har jag dig Linda, från LustigDesign, tack snälla för att du rättade mig:
Övning ger färdigheten
, sådär ja! Du kan förstå bättre änn ingen vad jag vill säga för din spanska är perfekt, och mitt svenska är sisådär, men det är så jag lär mig.


14 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Jepp, øvelse gjør mester!! :o)
Kjempe søt.
God lørdags kveld,
klem :o)

Mia dijo...

Söt mössa gillar applikationen, vad fint det var med guldkant runt om.

Beata dijo...

Mössan är jättesöt!

od Andulky dijo...

Så söt hon är! Verkligen fin applikation!!!

Cilipus dijo...

Supersøt lue, men enda søtere prinsesse:)

Anónimo dijo...

Mössan är jättesöt. Gillade det med guldtråden runtom. Någon gång i livet ska jag också ge mig på en applikation! /petra.h

LustigLinda dijo...

haha, tack för tipset om de lååånga shortsen, nu har jag ändrat till "pescadores" litar på dig ;-)

LillaBarn dijo...

Jättesöt... Såklart det ska vara en prinsessmössa till en liten prinsessa!

Sanna dijo...

Hejsan och tack för tipsen. och självklart kom pifen fram. har bara glömt att blogga om den :) Skall försöka få ett kort på systerdottern när hon har den på sig :) tack igen :)

JuMel dijo...

Jätte söt prinsess mössa, förstår att den är uppskattad! Fin applikation oxå, kul att höra att det går bättre och bättre med applikationer. Själv måste jag öva mer:)

LustigLinda dijo...

övning ger färdighet! Jo visst, jag är tacksam för dina små kommentarer men som du sa kan vi ju ta det på mail istället. Annars så blir det mycket "rödpenna" som stör innehållet kanske ;-)

Cilla dijo...

Hej!
Tack för ditt inlägg i min blogg. Det är min yngsta tjej Ophelia som ska ha klänningen och jag tror den kommer att bli kanonsöt på henne!
Jätte fina saker som du har sytt!

Johanna dijo...

Superfin, passar den lilla prisessan, avundsjuka vänner kommer hon att få=)Jag gillar dina ärliga och härliga kommentarer! Blir superglad av dem. Ha det jättebra!

Marie dijo...

Hej! Tack för kommentaren på min blogg, blev nyfiken o kikade in på din. Vad mycket fina saker!! Härliga mönster o tyger. Hit kommer jag absolut fler gånger.
Marie