domingo, 29 de noviembre de 2009

En liten julklänning och en pippi till

Hade så mycket lust att klippa i det här tyget. Jag tror att det är Finlayson, men hittar inte rubriken. I början var en gardin, men jag kände för en julklänning från första ögonkast. Det verkar som en arm är större änn den andra, men det är bara fel på foton. Storlek 80.


Och en gardin till har blivit en pippiklänning. Strl 110. Låter som att man är en gardinsläcktare, men i.a.f. skön när en sånt tygbit som lagt på en hylla blir en levande vara. Två benen räcker, och då springer det. Alltid roligare, tycker jag!

9 comentarios:

Mia dijo...

Julklänningen är verkligen fin hoppas att den hittar ett hem snart. Fint det var med spetsen i nederkanten.

Tack för hjälpen med översättningen av anonym pratar inte spanska. Roligt skrivet. Jag känner inte personen massa nya vill vara med i tävlingen och det är kul.

Kram Mia

Beata dijo...

Vilka fina klänningar!

LillaBarn dijo...

Vad fina. Vilket härligt mönster och härliga färger på julklänningen. Funderar på att sy en julklänning åt Jade i helgens loppistygsfynd, men Jade verkar inte sådär förtjust i tyget. Kanske är lite för vuxet för hennes smak, hon gillar ju pippi och små söta blommor eller tyger med djur på...

Strumpetossa dijo...

Så söta!

Vi har flyttat lite men flyttar det sista nu i veckan...du behöver inte alls oroa dig över vad du ska sy till oss, vi blir glada för vad vi än får. :)

Och du är ju superduktig!

SiriR dijo...

Så søte kjoler:)

Daniel dijo...

Vad söt!

Speciella mönster men sååå tjusigt!

Cilipus dijo...

Supersøte, likte veldig godt julekjolen:)

Anónimo dijo...

Åh...helt lovely! Vad fina de är. Jag har ett limnande tyg med hjärtan, fast i gult. Har inte vågat klippa i det ännu bara. Jag tänkte på en kommentar du skrev i mitt inlägg. Jag tror inte du menar samma julmarknad som de andra bloggarna. Jag har min julmarknad nu på lördag den 5 dec och de andra ska vara med på Good Jul i Malmö. Alltså är det inte samma. Min marknad är inomhus inne på Hedmanska gården vid lilla torg i Malmö. Den är nog inte lika stor. Men jag hoppas att det kommer mycket folk ändå! Hoppas vi ses ändå kanske! Det är ju ändå en liten bit till Malmö. Ha det finemang! /petra.h

Nina/littleperky dijo...

Så härlig och glad klänning det blev av finlayson tyget!
Pippiklänningen är förstås också fin!