lunes, 23 de noviembre de 2009

Mumintroll och två flodisar till

Älskar mumintrollen, och är så inn i en turkos-period just nu, en liten muminklänning, med turkos-orange detäljer är väl en färgglad kombination till en tuff tjej. Klänningen strl är 74/80.

Sen har jag sytt en klänning till dottern till Maria från Jag blommar. Hon var en av de första som tyckte om flodisklänningen och har fått välja en av de två. Hon gillade den röda, och den är redan skickat. Hoppas den passar hennes lilla docka.
Limegrön klänningen är en hälsning till Siri från Sirisdesign, hon syr otroliga fina klänningar. Hon och jag gjorde ett byte: Jag skickade henne det här mönster, men när jag såg vad hon gjorde med det, kunde jag inte alls känna att det var mitt eget, hon vet vad jag menar. Bäge två strl 110.

17 comentarios:

Mia dijo...

Hej vad mycket du syr nu det märks att du börjat må bättre.
Trevligt att du ville vara med i tävlingen.
J och E är jättesjuka men det kommer en bilde när J s feber är borta och hon känner sig bättre.

Trevlig vecka Mia

BiZen dijo...

TACK för dina snälla kommentar om mina ugglevantar! Dom är stickade från mitt huvud, utan beskrivning. Har sett ugglorna i en blogg och försökt göra nåt som liknar ugglor. Visst blev dom fina? Gillar att göra egna saker som inte någon annan har. Kram //BiZen

KRUMELEJ dijo...

Åh himmel vad fin muminklänningen var!

alvinea dijo...

Som vanligt en jättefin klänning, du hittar så fina tyger!

Emilia dijo...

Superfina klänningar - jätte-härligt mumintyg!!

LillaBarn dijo...

Vilka söta klänningar, muminklänningen är alldeles jättesöt, och jag gillar turkost just nu med... Fast jag har ju i och för sig alltid gillat turkost... Glad att du gillade paketet.Kaninenra fick jag ju tag ganska mycket på, och den andra var ett örngott som jag sprättade upp. Kaninerna är tvättade, men örngottet ör inte tvättat. Det var nytt (vintage) ur paketet. Det är några märken på den, men det ska gå bort i tvätt. Det gjorde de på det tyget jag sydde Jades klänning i. (De kom ur samma förpackning). Dunderklumpen hade jag tyvärr inget mer av, annat än några få applikationer. Mönstret borde ju komma till användning av en klänningstokig, och det andra mönstret skickar jag också, fast det har inte blivit av ännu. Sen skulle jag ju ha skrivit en hälsning, men men... Jag skriver ett mejl istället, kram!!

SiriR dijo...

Liker disse kjolene dine så godt!
Og takk for søt hilsen i innlegget ditt:)

od Andulky dijo...

Du är grymt duktig! Älskar dina söta klänningar!!
Ha det fint!
Kram

Kort og Søm dijo...

Jeg eeeeelsker Mummi trollet!! :o)
Fikk et sett til bursdagen min med pepperkake former med Mummi familien.
Snakk om lykke!!
Klem :o)

IA Nyckelpiga dijo...

Encima eres la mas buena, vaya!!
No te preocupes por mi, yo ya he aprendido a comprar por internet. PELIGROOOO!!!!
En Suecia se vive muy bién, pero comparado con España....el sol hace mucho. En navidad cuando es de noche a las 3, phu....
Abrazos

Gabriela dijo...

lindísimos!
son hipopotamitos los de ahí?, tan hermosos y feroces que son!
te has dado cuenta que mueven las orejitas como remolinos acuáticos? :)

hace unos días trataba de dejarte comentarios, peor algo pasó mil veces, y no me resultaron más que uno, muy desabrido, pero que sería el primero de cuarentamil.

me gusta tanto la forma en que te describes, que te gusten los colores, que pretendas que la infancia sea eterna entre colores fosforescentes y marisopas de colores con alas a lunares verdes.

sería tan rico compartir a veces unas palabras contigo, poeta que escribes en palabras que me parecen inentendibles, marcianos quizás, pero que seguro son muestras d euina gran y exquisita profundidad.

un abrazote chilenote chilenote, amarillo y calipso, con aroma de chocolate (diet, claro), y patitas de camaleón.

Gabriela dijo...

discúlpame las faltas y las letras que se atropellan entre sí, son indomables!

Heimlaga dijo...

Tack!!!!

Sanna dijo...

Sicka söta klänningar. Du är super duktig :)

Cilipus dijo...

Superfine kjoler, elsker mummityget.
Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg liker å sy bukser, siden jeg liker best å gå i kjoler og skjørt.
Men det startet nok med at jeg syntes det var vanskelig å finne fint guttetøy. Det er alltid så mye mer å finne til jenter. Barn skal jo være barn, ikke små voksne( slik som jeg mener kjedebutikkene gjør, lager små voksne)Ha en fin dag:)

Nina/littleperky dijo...

Oj, en massa fina kläder som du sytt! Jag blev väldigt förtjust i klänningen i bytet med kinoko, speciellt då man ser hur bra den sitter på!
Jag tror jag mailar dej om bytet vi skrev om!

Tack för applikationstipsen!

Heimlaga dijo...

Klart att du kan låna en bild!