miércoles, 18 de noviembre de 2009

Nu är det JUL igen!Man får så mycket julkänsla i den här månaden. Det är precis som när man längtar efter barnet i sista del av graviditeten, och hela kroppen och minne förbereder sig. Synd att det är bara en dag! Nu är lillans julklänning klart, men hon har redan sagt: NEJ. Och det vet ni vad hon menar, NANAI!.
Värför är det så? Åh, vad jag älskar den här klänning, men det gör hon inte.
Mönster: Eget
Strl: 80
Tyg: Stuv som vet inte var nånstan kommer men det räckte bara för detta. Jag tror att det är från IKEA.
Snedslå: Sysöder, den lokala affären i Helsingborg
Inspiration: Såklart LillaNovaks finaste klänningar, och underbara Naimasdesign (ni vet att jag älskar er två).

9 comentarios:

Kort og Søm dijo...

Så dumt hun ikke ville ha kjolen da.. :o(
Jeg må si jeg glder meg til jul,min absolutte favoritt tid på året!
Måtte le av kommentaren din.."smiler"..
Ha en fin dag,
klem :o)

JuMel dijo...

Vilken söt klänning, inte förstår jag varför hon inte vill ha den?!

Cilipus dijo...

Elsker dine superherlige kjoler:)
Liker alltid så godt å lese bloggen din, du klarer å beskrive ting så utrolig fint. Begynner å få litt julestemning her også. Ha en fin kveld:)

Mia dijo...

Hej.
Ja det går inte att bestämma vad de vill ha på sig alltid. Men det är en månad kvar kanske hinner hon ändra sig.
Kram Mia

Mia dijo...

Hej igen
Paketet har inte kommit ännu när har väntat varje dag.
Hör av mig när det kommit fram.

Nina/littleperky dijo...

Dom kan ha bestämda åsikter, barnen! :-)
Härlig tycker jag!
Passar det dej att göra ett byte i december? Jag vill gärna byta till mej något av allt det fina du sytt! Är det något speciellt du är intresserad av att byta som jag gjort eller har du ngt annat önskemål?

Åsa dijo...

ååh, varför är det alltid så!? min säger så med, den vill jag inte ha mamma, när jag själv tycker jag sytt ngt såå fint... typiskt! din klänning här är väldigt julig och väldigt fin!

Anónimo dijo...

En bestämd liten tösabit du har! Det är bra att vara bestämd och ha sina åsikter, däremot förstår jag inte din dotter i detta sammanhang. Klänningen är supersöt och kommer att bli jättesöt i den till jul. Vi får hoppas att hon ändrar sig. Ha en fin dag! /petra.h

LillaBarn dijo...

Vad konstigt, jag lämnade en kommentar hos dig igår, men den måste ha försvunnit... Vilken jättesöt klänning, spar den tycker jag!! Hon kanske vill ha den på sig om några dagar eller vecka. Jade är lite envis också, men hon ändrar sig ibland. Fast inte alltid förståss.... Hon älskar sin Pippiklänning, och ska förståss ha den på idag som alla andra dagar. Jag ska se om jag kan övertala henne att ha på sig något annat i helgen, så hon inte sliter ut den... Jag vill ju att hon ska kunna ha den ett tag till!!! Fast idag ska vi till den svenska lekgruppen, så såklart ska hon få ha Pippiklänningen på sig!! Du får visst låna bilden, jag skickar några i ett mejl också. Kram