domingo, 15 de noviembre de 2009

I love Kinoko

För nagra dagar sen, gjorde jag ett byte med Mia från Kinoko, hon önskade sig en tunika, fast lite mer som en klänining, för hennes dotter vill bara ha på sig klänningar. Så här ser den ut, och jag längtar för att se den live. Hoppas de gillar detta gröna flowerpower känsla.

Och den underbara jeansjacka fick vi av henne. Helt nöjd poserar stora syster som är första som ska använda, men den ska vi spara till lilla syster, såklart! Tack, snälla du, Mia, wi love Kinoko!


12 comentarios:

KRUMELEJ dijo...

Vilket toppenbyte för båda parterna. Både tunikan och jackan är jättefina.

Mia dijo...

OH vad fin den är, vi ser fram emot att få den båda två.
Hoppas ni alla mår bättre nu.

Kram Mia

Kort og Søm dijo...

Kjempe fin kjole du har sydd!!
Klem Fredrikke :o)

JuMel dijo...

Du är visst en mästare på fina byten:) Jag tänkte faktiskt på den orange mudden jag vann hos dig och den kunde ha funkat men jag vart lite snål då jag tycker den matchar så bra till det andra tyget jag vann! Har inte kunnat bestämma mig för vad jag ska sy av det än...

Jenny dijo...

Muy bonita la túnica!
:-)

SiriR dijo...

Den grønne flower power kjolen er helt nydelig! Så kul.

Og for et bytte! Stilig jakke dere fikk:)

Anónimo dijo...

Jättefina kläder, verkligen ett bra byte ni gjorde :) /petra.h

LillaBarn dijo...

Fint byte för båda. Vilken fin tunika, älskar ärmarna. Skitsnyggt!! Och grönt är alltid fint!

Unknown dijo...

vilket fint byte!
Hade tänkt maila dej angående skjortan jag var intresserad av för länge sen...men p.g.a flytt och annat blev det lite uppehåll från internet :-).
Jag gillar djungelklänningen undertill!

Mvh. Nina

Gabriela dijo...

Están geniales!
tus niñas deben estar felices con una mamá como tú :)

JuMel dijo...

Du är bara för snäll som erbjuder mig mer av den orangea mudden! Tusen tack men jag tror iallafall att jag ska avvakta lite innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra av resterna av mitt natt tågs tyg. Tänkte göra en pyjamas åt lilleman men nu har jag fått lite andra tyger från S&S och fick lite besluts ångest...Jag uppskattar verkligen erbjudandet! Kram

alvinea dijo...

Åh! En sån här klänning vill jag byta till mig till min dotter! Håller tummarna för att du har tyg över så att det räcker, återkommer SNART angående vårt byte!!!!!