sábado, 6 de febrero de 2010

Älskade landskap....


Åh Jofotex!, det är tur att jag inte bor så nära där, för då vet jag inte... Men när de öppnade hemsida, kunde inte låta bli. Jag ville ha landskaptyg, och det är det endaste tyget jag har beställt nån gång av en butik Jag har aldrig beställt av JNY och inte heller Mjuka tyger, även om jag älskar dem. Brukar köpa på sekond hand, lopis eller tradera, pengarna såklart!. Denna gång planboken fick tyvärr ställa up, landskap är bland det bästa som jag vet.
Jaha, och när tyget kom hem, vad hände?????, då vågade jag inte klippa! Min lilla docka fyller 2 år på måndag, och det är min personlig present, jag ger henne det bästa jag kan. Bara hon vill inte ha! som vanligt!

9 comentarios:

JuMel dijo...

Håller med om att landskapstyget är härligt och din söta lilla dotter måste bara tycka om ett sånt fint plagg!

Mia dijo...

Du syr så mycket nu hur hinner du med mindre tid vid dator och mer vid symaskinen nu när den är trasig, kanske? Något nytt varje dag fina är de allihopa i alla fall.

Kram

Heimlaga dijo...

Hoppas hon gillar den, den är fin!

LillaBarn dijo...

Men vad söt... Och det är det finaste tyget någonsin tror jag, såklart hon kommer vilja ha den på sig. Och vill hon inte det, så muta henne (ja, ja vet man ska inte muta... Men ibland så får man...). Säger som Mia, hur får du tid!!! Såklart du får sy en sån klänning, jag kopierade den rakt av från en klänning jag såg på en bebis i lekgruppen. Försökte kopiera den iallafall..... Tack för alla fina kommenater förresten.

od Andulky dijo...

Så himla fin!!
Stort stort grattis till lilltjejen!
Kram

Beata dijo...

Den var verkligen jättefin!

BiZen dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
BiZen dijo...

Naturligtvis ska din Lilla Prinsessa ha det finaste på sin 2-årsdag! Gratta henne från mig också! Kram till dig //BiZen

LustigLinda dijo...

Massor av grattis från oss! Hoppas hon gillar den fina blusen, men man vet ju aldrig med de där småttingarna...